obrat u slučaju cigla!

Mladiću u Zagrebu ipak nije ništa palo na glavu, policija otkrila što se zapravo dogodilo!

Image
Foto: Facebook/Laura Culovic

Mladiću je sinoć pomogla djevojka kada je vidjela da mu kapa krv s glave, pritisnila mu je ranu rukom

6.10.2022. u 11:17/ K. D. Hrnjkaš

Društvenim mrežama sinoć se proširila objava Lare Culović s fotografijama njene krvave ruke i tenisice pošpricane krvlju pri čemu je objavila da je pomogla mladiću kojemu je cigla pala na glavu u Branimirovoj ulici u Zagrebu u srijedu oko 18 sati.

Ubrzo je ispod njene objave komentar napisao zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet koji je napisao da mu je žao da je došlo do nemilog događaja te da se provjerava status zgrade. Napisao je i da se radi o mladiću 2001. godišta, da su njegovi vitalni znakovi stabilni i da ima manju kontuziju na glavi.

Danas obrat, iz zagrebačke policije kažu da nije bilo cigle nego da se dogodilo nešto sasvim drugo. Glasnogovornica PU zagrebačke Marija Goatti potvrdila je za RTL.hr da je policija napravila očevid te da, zapravo, nikakve cigle nije bilo.

Image
U Branimirovoj u Zagrebu

Razgovarali smo s Larom koja je pomogla mladiću kojem je cigla pala na glavu: 'Zvuk udarca je bio tup, užasan...'

Image
U Branimirovoj u Zagrebu

Razgovarali smo s Larom koja je pomogla mladiću kojem je cigla pala na glavu: 'Zvuk udarca je bio tup, užasan...'

"Policija je očevidom utvrdila da je mladić vozio romobil i da pritom nije imao zaštitnu kacigu. Udario je u građevinsku skelu koja je bila na nogostupu. Građevinska skela ima urednu dozvolu. Mladić je lakše ozlijeđen", rekla nam je Marija Goatti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i to da smo u razgovoru s Larom pitali je li vidjela ciglu koja je pala mladiću na glavu, te je rekla da nije, da mu je pomagala jer je krvario, ali da je čula tup udarac što je zvučao zastrašujuće. Pitala ga je pritom je li mu nešto palo na glavu, ali mladić nije znao reći, bio je dezorijentiran.

U zagrebačkoj policiji podsjećaju na akciju koju su proveli u utorak, u kojoj su uočili velik broj vozača romobila bez zaštitne kacige. Kontrolirali su ukupno 113 vozača ciljanih vozila (najčešće su to bili romobili s električnim ili motornim pogonom, segwayi, hoverboardi i dr.) te je utvrđeno ukupno 78 ciljanih prekršaja. Najviše prekršaja, njih 47, odnosi se na nenošenje kacige.

Upravo se čita

Image
'HEROJ UKRAJINE'

Zelenski odlikovao pilota: Oborio dvije rakete i pet dronova pa napravio fotografiju za cijeli život

Pet vozača koristilo se slušalicama tijekom vožnje, a njih 25 nije se pridržavalo odredbe za kretanje osobnog prijevoznog sredstava po biciklističkoj traci ili stazi. Zabilježen je i jedan slučaj neispravnih svjetala na osobnom prijevoznom sredstvu.

Image
obrat situacije

Krvavi tragovi ispred zgrade u Zagrebu gdje je pronađen ozlijeđen mladić. Policija razjasnila slučaj

Fotogalerija
Image
obrat situacije

Krvavi tragovi ispred zgrade u Zagrebu gdje je pronađen ozlijeđen mladić. Policija razjasnila slučaj

Fotogalerija

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ubojica upućen na psihijatriju

RTL prati događanja nakon trostrukog ubojstva: U Splitu se život polako vraća u normalu

Više s weba