OGLAS

RTL Danas doznaje!

Muškarac koji je herojski obranio dijete od pomahnitalog psa, zaposlenik je KB Dubrava: 'Izgrižene su mu obje šake...'

Image
Foto: Željko Hladika/Pixsell/Shutterstock/Ilustracija

Operirali su ga u bolnici ima teške ozljede obje šake, jedna ruka je teže ozlijeđena i u bolnici su nam potvrdili da se radi o ozljedama tetiva i hrskavicama. Još je neizvjesno kako će teći oporavak. Napad psa dogodio se na zagrebačkoj Trešnjevci

19.11.2023. u 18:30/ K.D. Hrnjkaš/L. Šiljeg

Muškarac, koji je jučer oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci obranio dijete od napada psa, operiran je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ima teške tjelesne ozljede obje šake i neizvjesno je prognozirati kako će teći njegov oporavak.

Podsjetimo, sve se dogodilo u subotu u Ulici Bernarda Vukasa kada je muškarac ugledao dijete koje napada pas. Zubima ga je držao za kapuljaču jakne. Žena, koja je stajala uz dijete, pokušavala je psa odvojiti od djeteta. Udarala ga je povodcem. Muškarac je skočio na psa, uhvatio ga rukama i odvojio životinju od djeteta. Dok ih je razdvajao, pas ga je nekoliko puta ugrizao za ruke.


Žena se s psom i djetetom nakon toga udaljila, a muškarac je završio u KB Dubrava. Iz bolnice su potvrdili da je muškarac njihov zaposlenik te da su ozljede koje ima zaista teške.

"Operirali smo ga, veće su ozljede na desnoj šaci. Riječ je o ozljedama tetiva i hrskavice. Slijedi oporavak", potvrdili su nam iz bolnice. O svom zaposleniku imaju samo riječi hvale te se nadaju da će čim prije biti bolje te su svi ganuti njegovim herojskim potezom što je doslovno golim rukama branio dijete od pomahnitalog psa.

No sve je šokirao potez vlasnice psa koja se nakon napada jednostavno odštetala. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO Raspitali smo se kakva je šansa da vas napadne morski pas u Jadranu. Vjerojatnije je da vas ubije krava ili grom


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
vlasnici u šoku

FOTO Horor na Sajmu knjiga u Puli: Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred očima vlasnika


Više s weba