OGLAS

'NIJE BIO U RATU'

Na fejsu objavio fotku s kapom HOS-a, prijatelj ga istukao jer - smatra da je 'nije zaslužio'

Image
Foto: Sanjin Strukic, PIXSELL / Shutterstock, ilustracija

'Smatrao sam uvredljivim i blamažom da je Vlado stavio kapu HOS-a jer on nije bio sudionik rata, pa nije zaslužio nositi takva obilježja te sam na Facebooku napisao takav komentar', rekao je Josip koji negira da je prijatelja udario i prijetio mu

25.9.2023. u 10:25/ Danas.hr

Dvojica muškarca s područja Siska su se ranije ove godine sukobila zbog kape s oznakom HOS-a. Kako prenosi Danica.hr, 38-godišnji Josip je fizički napao svog prijatelja Vladu i zaprijetio mu smrću nakon što je ovaj na Facebooku objavio fotografiju sa spornom kapom.

Prepirka je prvo krenula na društvenim mrežama, a onda je Josip došao do njegove kuće, uhvatio ga za vrat i zaprijetio riječima "ubit ću te, šta je, ja se ne bojim policije i pred njima ću te ubiti". Drugom rukom ga je pokušao udariti, a kad ga je spriječio, Josip ga je odgurnuo na plakar za vješanje odjeće.


Vlado tvrdi da ga je naposljetku uspio izbaciti iz kuće, no do dolaska policije je cijelo vrijeme bio u dvorištu, psovao i prijetio. Prema izvještaju policije i bolničkoj dokumentaciji, Vlado je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Image
potvrdila policija

Priveden muškarac koji je napao dostavljača s Hajdukovom majicom

Image
potvrdila policija

Priveden muškarac koji je napao dostavljača s Hajdukovom majicom

Josip se kasnije branio da je samo htio popričati o kapi.

"Smatrao sam uvredljivim i blamažom da je Vlado stavio kapu HOS-a jer on nije bio sudionik rata, pa nije zaslužio nositi takva obilježja te sam na Facebooku napisao takav komentar", rekao je.

Priznao je da su se verbalno sukobili i da je prijatelja gurnuo na zid, ali negira da ga je udario i da mu je prijetio. "Samo sam mu rekao da će dobiti 'plesku' i da ću ga uloviti", tvrdi.

Muškarci su prije ovog incidenta navodno bili u dobrim odnosima te se poznaju godinama.


Josipu je te večeri napuhao 0,85 promila u krvi.

Zbog svega je podignuta optužnica te Josipu prijeti osam mjeseci uvjetnog zatvora i produženje mjere zabrane prilaska i uznemiravanja prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji dječaka otkrili stravične detalje napada psa: 'Cijela usna, sve je na licu bilo otvoreno...'

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVI OZLIJEĐENI

Kamionom se u Zadru zakucao na automobil stranaca koji su se zaustavili na semaforu. Svi su ozlijeđeni


Više s weba