tragedija na Visu

Na klupi u parku preminuo irski turist: Muškarcu je pozlilo, no do ambulante sa suprugom nije stigao

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, no više se nije moglo pomoći', kazao je dežurni liječnik

27.7.2019. u 17:35/ Vijesti.hr

U središnjem gradskom parku u Visu, u subotu ujutro preminuo je 35-godišnji Irac. Prema dostupnim informacijama, radi se o prirodnoj smrti, a točan uzrok znat će se nakon obdukcije.

''Nešto prije devet sati policijski službenici došli su na mjesto događaja iako nisu imali upućen poziv, no kako se u parku okupila grupa građana, otišli su provjeriti o čemu se radi. Zatekli su stranog državljanina kojem je liječnik pružao pomoć, no čovjeku nije bilo spasa. Utvrđena je smrt te je tijelo predano mrtvozorničkoj službi. Nakon obdukcije znat će se točan uzrok smrti mladog muškarca'' doznaje Slobodna Dalmacija od Ane Čepić, dežurne glasnogovornice Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ircu je pozlilo te se u pratnji supruge uputio u lokalnu ambulantu, no po svemu sudeći doživio je srčani udar i umro na klupi u parku. ''Po pozivu, nakon 10 minuta bio sam uz pacijenta, no mogao sam samo utvrditi smrt. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, no više se nije moglo pomoći'', kazao je dežurni liječnik na Visu Nebojša Đorđević.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Teška nesreća pokraj Bjelovara: poginulo pet osoba, dvije teško ozlijeđene

Više s weba