određene mu mjere opreza

Na odmorištu kraj Novske usmrtio tri osobe: Vozač kamiona pušten na slobodu!

Image

Vozač kamiona

Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL

Optužnica tereti Filipovića za smrti triju osoba koje je uzrokovao dok je vozio pod utjecajem Normabela

24.1.2020. u 21:51/ Vijesti.hr

Prošlog tjedna na slobodu je izašao vozač koji je prošle godine na odmorištu autoceste A3 kod Novske pregazio troje ljudi pod utjecajem Normabela. Ivan Filipović (61) nakon sedam mjeseci pritvora je slobodan.

Filipoviću su određene mjere opreza, oduzeta mu je vozačka dozvola, mora se javljati u policijsku postaju te ne smije napuštati mjesto na kojem ima prijavljeno boravište.

Na slobodi će čekati odluku Sudskog optužnog vijeća

Na slobodi će čekati odluku Sudskog optužnog vijeća koje treba odlučiti hoće li optužnicu Županijskoga državnog odvjetništva u Sisku podignutu u prosincu, potvrditi, vratiti na doradu ili odbaciti, javlja Jutarnji list.

Iza rešetaka je bio zbog smrti dviju 14-godišnjakinja i jedne 26-godišnjakinje. Optužnica Filipovića tereti da je 7. lipnja 2019. godine u 9.35 sati na 133. kilometru sjevernoga kolničkog traka A3, kao vozač vozila kategorije C+E upravljao tegljačem s poluprikolicom suprotno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odnosno da je "umoran i pod utjecajem djelatnih sastojaka lijeka Normabel bio nesposoban sigurno upravljati vozilom".

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
OMOTAO SE OKO STUPA

FOTO Stravične slike s mjesta nesreće! Vozač pukom srećom preživio: 'Nije bio ni vezan'

Više s weba