ŠOKANTAN SLUČAJ

Nijemac u Istri ostavio dijete samo u BMW-u usred noći, kod sebe je imao nekoliko vrsta droge

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL"n

Brigu o djetetu preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb

27.7.2022. u 11:08/ RTL Vijesti

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava.

Policija je 26. srpnja oko 1.50 sati zaprimila dojavu austrijske državljanke koja je u Banjolama pronašla dijete samo u automobilu BMW, njemačke registracijske oznake. Brigu o djetetu preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb. Portal IstraIN doznaje kako dijete još nije navršilo tri godine.

Image
povreda prava djeteta

Policija kazneno prijavila majku koja je ostavila dijete u BMW-u u Puli

Image
povreda prava djeteta

Policija kazneno prijavila majku koja je ostavila dijete u BMW-u u Puli

U prostorije policijske postaje naknadno je pristigao 33-godišnji njemački državljanin, nad kojim je policija provela kriminalističko istraživanje. Osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava, ostavivši dijete samo u vozilu, utvrđeno je i kako je imao u svom posjedu nekoliko vrsta droge. Policiji je predao 11 grama amfetamina, četiri tablete MDMA i 13.5 grama marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava, policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
oglasila se hvz

U požaru u Oroslavju nema ozlijeđenih! Izgorilo krovište od 4,500 metara kvadratnih

Više s weba