OGLAS

NASILNI DENIS BUNTIĆ

Novi detalji jezivog slučaja posrnulog rukometaša. Tužiteljstvo će tražiti pritvor: 'Mogao bi ponoviti djelo'

Image
Foto: Klara Buntić

Unatoč činjenici što je nekadašnji rukometni reprezentativac brutalno pretukao svoju suprugu Klaru pred njihovim devetomjesečnim djetetom, a u domu je pronađen cijeli arsenal oružja, Buntiću je odbijen prijedlog za određivanje pritvora te je nakon privođenja i ispitivanja pušten na slobodu

25.9.2023. u 11:03/ Danas.hr

Tužiteljstvo Zapadnohercegovački kantona ipak će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio određivanje pritvora nekadašnjem hrvatskom reprezentativcu i rukometašu Denisu Buntiću, prenosi Dnevni avaz.

Podsjetili su da se Buntića tereti za kazneno djela nasilja u obitelji i nedopuštenog državanj oružja ili eksplozivnih tvari iz Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine.


Tražili su određivanje pritvora jer smatraju da postoji opravdani strah da bi boravkom na slobodi Buntić mogao utjecati na iskaze svjedoka i ometati kazneni postupak, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Image
ZANIMLJIVE OPSERVACIJE

Brkljačić: 'Sustav sporta zakazao je u tome što ne brine o bivšim sportašima'

Image
ZANIMLJIVE OPSERVACIJE

Brkljačić: 'Sustav sporta zakazao je u tome što ne brine o bivšim sportašima'

Podsjetimo, unatoč činjenici što je nekadašnji rukometni reprezentativac brutalno pretukao svoju suprugu Klaru pred njihovim devetomjesečnim djetetom, a u domu je pronađen cijeli arsenal oružja, Buntiću je odbijen prijedlog za određivanje pritvora te je nakon privođenja i ispitivanja pušten na slobodu.

Njegova supruga Klara Buntić za RTL Danas ispričala je detalje premlaćivanja od kojeg ne može doći sebi. "Teško mi je, s emocijom prolazim kroz to sve, ipak je moj suprug. Nasilja je nažalost oduvijek bilo, ali nikad kao u ovom intenzitetu zadnjih godina. Veći dio nasilja se dogodio i kad sam bila u drugom stanju, završila sam na prijevremenom porođaju, sve je srećom prošlo u redu", ispričala je.

Nasilje se dogodilo u Ljubuškom gdje bračni par živi i to nije bio prvi put da je digao ruku na nju. No, kako kaže, ovaj put ju je malo dijelilo od smrti te je uspjela iskoristiti trenutak nepažnje i pobjegla preko balkona nakon čega je pozvala rodbinu.

"Tukao me rukama nogama, svime, mislim da je bio neki predmet, ali mi se zacrnilo, čini mi se da je fen u pitanju, po glavi, rebrima, što god ja stigao", prepričala nam je i dodala da je u trenutku napada bio pijan i drogiran.


Njegova supruga smatra da se tako brzo na slobodi našao zbog osobnih veza na sudu, odnosno činjenice da njegova majka dugogodišnja zaposlenica Općinskog suda u Ljubuškom.

Zbog toga želi da se slučaj prebaci na neki drugi sud. "On ovdje u Ljubuškom ima preveliki utjecaj. Strah me za vlastiti život, za život mog djeteta, kao i za mog brata jer mu je prijetio da će ga ubiti, da će nas sve dokrajčiti", ispričala je uznemirena žena.

POGLEDAJTE VIDEO: Klara Buntić o suprugu za RTL Danas: 'Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao...'

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
vlasnici u šoku

FOTO Horor na Sajmu knjiga u Puli: Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred očima vlasnika


Više s weba