Vinkovci

Obitelji izgorjela kuća, našlo se tko će donirati crijep, opremu za kuću. Ali, trebat će još, trebaju pomoć

Image
Foto: RTL

Gradonačelnik Vinkovaca u razgovoru s našim reporterom kazao je da se već nekoliko tvrtki iz Vinkovaca javilo zbog obnove kuće

6.10.2022. u 21:00/ Bojan Uranjek

Iz Vinkovaca se uživo u emisiju Danas RTL-a javio Bojan Uranjek. On je pratio slučaj Ljube i Antuna Kedmenca kojima je izgorjela kuća.

"Obitelj Kedmenec noćas će spavati kod svoje kćeri, jer se u ovoj kući ne može živjeti", kazao je reporter RTL-a iz kuće za koju će, da bi se u njoj moglo živjeti, rekao je, trebati novca, truda i vremena.

U toj istoj kući, potpuno izgorjeloj, razgovarao je s gradonačelnikom Vinkovaca Ivanom Bosančićem o tome može li se obitelji kako pomoći.

"Pozvat ćemo sve naše poduzetnike, tvrtke koji trenutno posluju u Vinkovcima, imamo jak građevinski sektor, već imamo nekoliko njih koji su se i sami ponudili. Na tome im hvala. Vjerujem da ćemo vrlo brzo obitelj Kedmenec vratiti u njihovu kuću", kazao je i pozvao "ljude dobre volje da im pomognu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto da uživaju u nekakvom umirovljeničkom životu, dodao je, "oni sad nemaju niti žlicu ispravnu". Naveo je koje će tvrtke donirati crijep, tko će pomoći u opremanju.

Kontakt za pomoć obitelji Kedmenec kojima je požar uništio kuću:
Antun Kedmenec, Vinkovci
098 181 24 88

Upravo se čita

Image
pratite na rtl-u

RTL DANAS OD 19 SATI! Hrvatska je u Schengenu, pričamo s glavnim ravnateljem policije

Cijelo javljanje i razgovor s gradonačelnikom pogledajte ovdje:

Više s weba

Pročitajte još

Image

Detalji nesreće kod Novske u kojoj je poginulo dvoje djece: Kamion se prvo zabio u teretno vozilo HAC-a

Više s weba