ŠOKIRANI

Oglasila se obitelj mladića koji je umro u splitskom zatvoru. 'Nije imao nikakve zdravstvene probleme'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

U splitskom zatvoru Kutleša je završio zbog prijave za prisilu prema policajcima

30.6.2022. u 23:05/ RTL Vijesti

Obitelj Zvonimira Kutleše, 33-godišnjaka koji je sinoć umro u splitskom zatvoru, bila je posve šokirana kad su saznali za smrt člana svoje obitelji. Još više ih je iznenadilo kada je odmah jutros po nalogu Državnog odvjetništva napravljena obdukcija prije nego su za to doznali, kazao je za Dalmatinski portal njegov odvjetnik Marijo Vuković.

Obdukcija, tvrdi Vuković, nije sporna, ali je obitelj mogla tražiti da na njoj bude i neovisni patolog. Državno odvjetništvo vodi istragu, a odvjetnik Vuković rekao je da će inzistirati da se rasvijetle okolnosti smrti pa će predložiti i prikupljanje snimki video nadzora iz zatvora.

Image
ISTRAŽNI PRITVOR

U splitskom zatvoru tijekom večeri umro muškarac. Pronašli ga prilikom predaje smjene

Image
ISTRAŽNI PRITVOR

U splitskom zatvoru tijekom večeri umro muškarac. Pronašli ga prilikom predaje smjene

U splitskom zatvoru Kutleša je završio zbog prijave za prisilu prema policajcima. Nije imao nekakve zdravstvene probleme. Nedavno je prebolio koronu, a takvi bi zatvorenici trebali biti pod pojačanim nadzorom čuvara u zatvoru.

Prije koji dan je izašao iz izolacije i odvjetnik Vuković namjeravao ga je danas posjetiti, no javili su mu da je njegov klijent preminuo. Kada je nazvao patologiju da se raspita oko obdukcije, rečeno mu je da već napravljena. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prometna nesreća kod čvora Pirovac

Više s weba