OGLAS

ubio troje djece

Otac monstrum danas izlazi s odjela intenzivne njege: Trebao bi dati prvi iskaz istražiteljima

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSEL

Mjesto zločina potreslo je i najiskusnije istražitelje. Dio policijskih službenika zbog proživljene traume morao je potražiti stručnu pomoć

27.9.2021. u 7:58/ RTL Vijesti

U zagrebačkim Mlinovima ispred kuće u kojoj je austrijski biznismen Harald Kopitz (56) ubio svoje troje mališana, netko od susjeda simbolično je ostavio tri upaljena lampiona i plišanu igračku.

Stravičan čin koji je šokirao Zagreb i Hrvatsku još uvijek nije do kraja rasvijetljen. Netom po dovršenoj obdukciji tijela nesretne djece, blizanaca, curice i dječaka od 7 godina i 4-godišnjeg sinčića, zatražene su dodatne toksikološke analize kako bi se preciznije utvrdilo jesu li nesretni mališani ubijeni gušenjem ili visokom dozom tableta, odnosno je li otac krenuo gušiti djecu nakon što je uočio da dolaze k svijesti.


Image
još nema konačnog zaključka

Gotova je obdukcija ubijene troje djece, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatražene su dodatne toksikološke analize

Image
još nema konačnog zaključka

Gotova je obdukcija ubijene troje djece, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatražene su dodatne toksikološke analize

Kako se doznaje, otac-ubojica koji je izbjegao samoubojstvo popivši nedovoljnu količinu tableta, mogao bi već danas izaći s odjela intenzivne skrbi KBC-a Sestre milosrdnice i dati prvi iskaz istražiteljima prije nego bude doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu zatražit će istražni zatvor, a ovisno o zdravstvenom stanju preživjelog ubojice, odlučit će se o tretmanu u zatvorskoj bolnici, piše Novi list.

Naime, s obzirom da se radi o tri teška ubojstva djece, nedjela koja nadilaze 40-godišnju zatvorsku sankciju riskira jedinstvenu kaznu od 50 godina robije. Djeca rastavljenih roditelja bila su za vikend kod oca dok je majka ostala u Dubrovniku. U teškom stanju završila je u dubrovačkoj bolnici nakon što je doznala za tragediju.

Supružnici su se sporazumno rastali još 2018., a policija i centri za socijalnu skrb nisu dosad zaprimili nijednu dojavu o nasilju ili problemima u obitelji.

Šokantno mjesto zločina potreslo je i najiskusnije istražitelje, a dio policijskih službenika zbog proživljene traume morao je potražiti stručnu pomoć.


Love island Australija
Viola boje mora
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
default_cta
Stanje nacije
Igra moje sudbine
Život na vagi
Senke nad balkanom
Booba u kuhinji
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČEMU?

Mladić (25) divljao po Puli. Nema što nije razbio - 5 automobila, a onda i semafor. Iščupao mu zeleno svjetlo...


Više s weba