na snimkama je Matej

Otac nestalog Splićanina: 'Na snimkama je moj sin. Moje nade nisu ogromne, ali ne kopne'

Image
Foto: RTL

'Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi', kazao je

3.1.2022. u 18:18/ RTL Vijesti

Objavljene su snimke nadzornih kamera na kojima se vidi mladić koji trči ulicama Beograda, zaustavlja taksi, te na kraju pliva u Savi.

Matejev otac potvrdio je da se na snimkama nalazi njegov sin, nestali Splićanin za kojim traga.

"Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno", kazao je Periš za Slobodnu koja je objavila da im je otac rekao i da je Matej na snimci koja prikazuje osobu koja pliva u Savi, no gospodin Periš je za Jutarnji opovrgnuo da je to izjavio.

"Na snimkama na kojima trči je moj sin", kazao je Nenad Periš opovrgavajući da je Matej na snimci na kojoj netko pliva u Savi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.

Image
AUTENTIČNOST JOŠ NIJE POTVRĐENA

VIDEO Objavljene su snimke nadzornih kamera: Mladić sličan Mateju pokušao je ući u taksi i plivao u Savi

Image
AUTENTIČNOST JOŠ NIJE POTVRĐENA

VIDEO Objavljene su snimke nadzornih kamera: Mladić sličan Mateju pokušao je ući u taksi i plivao u Savi

"Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao", rekao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Mladić po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu. Na snimci trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a zatim i po okolnim ulicama. U jednom trenutku je pokušao zaustaviti taksi, ali ga vozač nije htio primiti. Na zadnjoj snimci se vidi kako netko pliva Savom uz obalu pored Beton hale.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prometna nesreća kod čvora Pirovac

Više s weba