HARALD KOPITZ

Ovo je čovjek koji je noćas ubio svoje troje djece i pokušao si oduzeti život. RTL doznaje da je zasad stabilno

Image
Foto: Facebook

Kopitz je prije sumantog čina, na Facebooku objavio oproštajno pismo u kojem objašnjava motive

25.9.2021. u 11:44/ M.D./Ružica Đukić

Zagrebačka policija u noći na subotu u Mlinovima je pronašla tijela troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7). Policija sumnja da ih je ubio otac Harald Kopitz (56), Austrijanac s hrvatskom adresom. 

Nakon ubojstva djece sebi je pokušao oduzeti život nepoznatim sredstvom, a pretpostavlja se da se radi o tabletama ili otrovu. Kako doznajemo, Kopitz je prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć te je prebačen na intenzivnu u internoj i bio je u teškom stanju. Prema posljednjim informacijama stanje mu je stabilno.

Image
Ispituju motiv

Austrijski mediji o osumnjičenom ubojici svojih troje djece: 'Bečanin je, čini se, bio depresivan'

Image
Ispituju motiv

Austrijski mediji o osumnjičenom ubojici svojih troje djece: 'Bečanin je, čini se, bio depresivan'

Kopitz je u karijeri radio za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač, a prema podacima na internetu radio je 13 godina kao član Upravnog odbora te 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing.

Također je sedam godina radio na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG te u tvrtkama Alcatel Austria te AKG Acoustics.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sveučilištu Donau-Universität Krems stekao je titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vodstvom.

Kopitz je, naime, na Facebooku objavio oproštajno pismo. Kao motiv čina naveo je  loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice te da se u posljednjih godinu i pol pokušavao vratiti na posao, spominjao je i "braću iz masonske lože" koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu, kako je napisao, pomogli koliko su mogli.

Upravo se čita

Image
opet incident

VIDEO Sramotno ponašanje srpskih navijača. U Beču skandirali: 'Ubij, zakolji...'

Više detalja o ovoj tragediji dat će PU zagrebčka u izjavi za medije u 14 sati.

Image
Foto: Facebook/Screenshot
Image
Facebook/Screenshot

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pronađeno tijelo nestalog dječaka Patrika Fogadića, automobil će izvačiti u četvrtak

Više s weba