golf je pronađen

Ovo je mladić kojeg traže zbog napada na policajca u Splitu! Javite policiji ako ga vidite, ali mu ne prilazite

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Mladi policajac bori se za život nakon što je noćas na njega naletio crni Golf dok ga je pokušao zaustaviti u Splitu

30.11.2022. u 14:40/ Danas.hr

Splitska policija detektirala je tko je vozač Golfa za kojeg se sumnja da je noćas u Ulici Domovinskog rata naletio na 20-godišnjeg policijskog vježbenika iz prometne policije. Radi se o 29-godišnjem vozaču iz Solina, Ivanu Božiću, rođenom 1993. godine.

"U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom. Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192", poručuju iz policije.

Kako neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija, automobil je pronađen te na njemu postoje oštećenja na prednjem dijelu. Vozilo je bilo parkirano kraj kuće u kojoj stanuje, a mladić još nije uhićen jer se nije nalazio na solinskoj adresi. Ovako brzom otkrivanju osobe za koju postoji sumnja kako je namjerno, ne smanjujući brzinu, naletjela svojim automobilom na policajca koji ga je zaustavljao tijekom kontrole prometa, pomoglo je objavljivanje snimki nadzornih kamera.

Nakon što su fotografije dospjele u javnost, u potragu se uključila i cjelokupna javnost te su stigle brojne dojave o mogućem počinitelju. Vozilo ima karakteristične aluminijske felge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Dalmatinski portal, vježbenik i njegov mentor sinoć su bili u redovnoj kontroli prometa u Ulici Domovinskog rata. Bili su kod zaustavljenog BMW-a kada je vježbenik primijetio kako niz ulicu netko krivudavo vozi automobil.

Zamahao je svjetlećom palicom sa znakom "STOP policija" kako bi dao znak vozaču da zaustavi vozilo, no ovaj je nastavio s vožnjom. Udario je mladog policajaca prednjim dijelom Golfa i odbacio ga 12 metara na autobusno stajalište i parkirani policijski kombi.

Upravo se čita

Image
NESRAZMJER PLAĆA

Studenti koji okreću burgere i čistači ulica zarađuju više nego medicinske sestre

Vozač Golfa napustio je mjesto nesreće bez osvrtanja. Samo je produžio i pobjegao. Mladom policajcu polomio je šest rebara i nanio brojne druge ozljede, navodi Dalmatinski portal.

Image
Izvanredna konferencija

Mladi policajac na intenzivnom je liječenju, ima ozljede prsnog koša, život mu je još ugrožen

Image
Izvanredna konferencija

Mladi policajac na intenzivnom je liječenju, ima ozljede prsnog koša, život mu je još ugrožen

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRATITE UŽIVO

Policija o napadu na Platku: 'Prekšaj je počinilo pet osoba, među njima i pripadnik GSS-a'

Više s weba