ŠTO SU NAUMILI?

Petorica torcidaša uhićeni na autocesti A1. Na utakmicu u Split jurili s arsenalom za premlaćivanje

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Pronađeno je 10 teleskopskih palica, četiri kabela, par bengalki i pepper sprejeva. Radi se o petorki iz Splita i okolnih mjesta među kojima su 19-godišnjak, 20-godišnjak, 22-godišnjak, 23-godišnjak i 26-godišnjak. Kako su rekli iz PU zadarske, nad mladićima se trenutno provodi obrada

26.3.2023. u 18:55/ Danas.hr

Zadarska je policija uhitila petoricu torcidaša u subotu, 25. ožujka oko 19 sati, na autocesti A1, javlja Slobodna Dalmacija. Jurili su prema Splitu na utakmicu reprezentacije s automobilom punim arsenala za premlaćivanje. Pronađeno je 10 teleskopskih palica, četiri kabela, par bengalki i pepper sprejeva.

Radi se o petorki iz Splita i okolnih mjesta među kojima su 19-godišnjak, 20-godišnjak, 22-godišnjak, 23-godišnjak i 26-godišnjak.

"Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada, a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje", rekla je Ivana Grbin, glasnogoovrnica PU zadarske.

Više s weba

Pročitajte još

Image
USTRIJELILI I SRNDAĆA

Lovci ubili zakonom zaštićenog smeđeg medvjeda i pokušali ga prokrijumčariti u prljažniku. Pali kod Ružića

Više s weba