ozljede su opasne po život

Pijani turist na Hvaru pao s visine: 'Nije se micao i jako je teško disao. Lice mu je bilo krvavo od posjekotina'

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Hvaranin koji mu je pomogao kaže da se radilo o Englezu čiji je prijatelj ispričao da se ozlijeđeni turist pokušao popeti na terasu. Izgubio je oslonac i licem pao na zemlju. Zbog ozljeda su ga opasnih po život prevezli helikopterom u splitsku bolnicu

28.4.2023. u 21:25/ Danas.hr

Teško ozlijeđeni turist iz Velike Britanije star oko 30 godina u petak poslijepodne hitno je s Hvara helikopterom prevezen u splitsku bolnicu.

Ozljede je opasne po život zadobio nakon pada s visine od nekoliko metara, piše Slobodna Dalmacija.

Mještanin koji se zatekao na mjestu nesreće rekao je da se grupa se od šestero Engleza zabavljala kraj jednog kafića. Jedan je među njima bio navodno pijan i odmaknuo se od njih te krenuo prema apartmanu u blizini.

Image
'čisitli im koridor'

VIDEO Osječka hitna uz pratnju policije jurila za Zagreb. Po putu naletjeli na lančani sudar, dijete oživljavali

Image
'čisitli im koridor'

VIDEO Osječka hitna uz pratnju policije jurila za Zagreb. Po putu naletjeli na lančani sudar, dijete oživljavali

Pridružio mu se prijatelj, a on se počeo penjati po zidu kako bi došao do terase apartmana. Pritom ga je njegov kolega pridržavao, no dok je došao do određene visine izgubio je oslonac.

Nije se uspio uhvatiti za rub terase i pao je licem na zemlju.

"Naišao sam i vidio da se nešto događa. Njegov mi je prijatelj uznemireno rekao što se dogodilo i odmah sam priskočio te mu stavio pod glavu gornji dio trenirke. Nije se micao i jako je teško disao pa sam ga malo polio vodom i nekoliko ga puta pritisnuo po prsnom košu.

Tad je počeo disati lakše, došao je k svijesti, ali je stenjao u jakim bolovima. Izmjerio sam mu puls. Imao je 43 otkucaja u minuti. Okrenuo sam ga na bok, lijeva strana lica i brade mu je bila krvava od posjekotine, a desna strana ruke mu je bila otečena. Tad je stigla Hitna pomoć. Unijeli su ga u auto, intubirali ga i odmah odvezli do helikoptera", ispričao je Hvaranin D.B.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pušten na slobodu

Supruga Denisa Buntića: 'Da nisam pobjegla kroz balkonska vrata, bila bih mrtva'

Više s weba