detalji užasa kod zadra

VIDEO Poginule tri žene iz Toyote Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka. U tunelu su podletjele pod kamion, automobil potpuno smrskan

Image
Foto: RTL

Očevid još traje, ali je Županijsko državno odvjetništvo izvijestilo kako je vozačica automobila izgubila kontrolu nad vozilom u tunelu i podletjela pod teretno vozilo

21.4.2022. u 14:55/ Nikolina Radić

Tri ženske osobe poginule su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili Toyota Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka i kamion zadarskih registracijskih oznaka. 

Kako su izvijestili Županijskog državnog odvjetnišva, poginule su putnice u osobnom automobilu, a o identitetu i starosti poginulih za sada ne mogu govoriti. Trenutačno se reže lim i pokušavaju se izvaditi tijela iz potpuno smrskanog automobila. 

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilo u podvožnjaku ispod Zračne luke Zadar te jedesnom bočnom stranom podletjele pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.

Nesreća se dogodila oko 12 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku. 

"U Yarisu slovenskih tablica poginule su žene stare 66, 61 i 55 godinu. Najstarija je Slovenka, a dvije mlađe poginule osobe imaju hrvatsko prezime, možda i dvojno državljanstvo. Županijsko državno odvjetništvo to tek provjerava. Kamion zadarskih tablica je vozio 41- godišnjak. Po tragovima je utvrđeno da su one izgubile nadzor nad automobilom i udarile u kamion", rekao je Denis Sokol, zamjenik ŽDO u Zadru. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
kaos na autoputu

HAC upozorava: Zbog oštećenja energetskih kabela na autocesti A6 u tunelu Sopač zatvoren promet

Više s weba