KOD PETRINJE

Pokušao krijumčariti strance u Hrvatsku pa autom sletio u kanal i prevrnuo se na krov

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija

Policajci su tako utvrdili da je 40-godišnjak, državljanin BiH prevozio četiri strana državljana, a upravo on i još dvije osobe lakše su ozlijeđeno pa im je pružena liječnička pomoć u sisačkoj Općoj bolnici

18.3.2023. u 12:52/ Danas.hr

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je da su jučer navečer, oko 20 sati na petrinjskom području u mjestu Mala Gorica, policajci uspjeli spriječiti krijumčarenje stranaca u Hrvatsku.

Oni su naime uočili automobil bosanskohercegovačkih registracija, koji se na svjetlosne i zvučne znakove nije zaustavilo. Vozač je tada ubrzao brzinu kretanja u smjeru mjesta Nebojan.

Posljedica toga na kraju je bila da je automobil sletio u odvodni kanal gdje se prevrnuo na krov. Policajci su tako utvrdili da je 40-godišnjak, državljanin BiH prevozio četiri strana državljana, a upravo on i još dvije osobe lakše su ozlijeđeno pa im je pružena liječnička pomoć u sisačkoj Općoj bolnici.

Image
HRPA DROGE

Ugledao policajce na cesti pa krenuo bježati. Kad su mu upali u kuću imali su što za vidjeti

Image
HRPA DROGE

Ugledao policajce na cesti pa krenuo bježati. Kad su mu upali u kuću imali su što za vidjeti

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Schengenskog sporazuma i mogućih drugih kaznenih djela vozač je uhićen, a strani državljani su dovedeni u službene prostorije nadležne policijske postaje", stoji u priopćenju.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ubio oca i pucao po policiji

Završena je obdukcija ubojice iz Vinkovaca: ' Umro je od policijskog metka'

Više s weba