KOŠARKAŠ IZ ČAČKA

Policija objavila detalje sukoba u Kninu. Policajac udaljen iz službe, prijetio i odgurnuo ženu (64), ozlijeđena je

Image
Foto: RTL

Utvrdili su i kako je supruga Save Lešića zaista udarila maloljetnu djevojku, a njenog brata teško je ozlijedio 39-godišnjak

9.8.2022. u 22:03/ RTL Vijesti

Kninska policija oglasila se o slučaju iz Knina u kojem je sudjelovao košarkaš iz Čačka, Sava Lešić i njegova supruga, a koji su se sukobili s dvije ženske osobe, jednom maloljetnom.

Kažu kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad šest osoba, petero hrvatskih i jednom srpskog državljanstva nakon što je 8. kolovoza u večernjim satima (oko 19,40 sati) na cesti Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u prometu,. Tvrde kako su oba vozača vozila zaustavila te je došlo do obostranog vrijeđanja između 36-godišnjakinje i maloljetne osobe kojom prilikom je 36-godišnjakinja ošamarila maloljetnu osobu kojoj su kasnije konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Kako smo ranije izvijestili, djevojke su potom otišle doma i sve prepričale ocu, inače policijskom službeniku i bratu, hrvatskom vojniku. Njih su dvojica potom otišla do Ramljana Donjih gdje je policajac, koji je zbog svega do daljnjega udaljen iz službe, sumnja se, prijetio 69-godišnjaku i 65-godišnjakinji, a potom ženu i gurnuo te joj nanio lakše tjelesne ozljede.

Tamo su u trenutku događaja boravili i 37-godišnjak, vjeruje se brat Save Lešića i sam Sava Lešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RTL OTKRIVA

Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu pa su se u sukob uključili policajac i vojnik

Image
RTL OTKRIVA

Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu pa su se u sukob uključili policajac i vojnik

Dalje je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da se verbalni sukob nastavio na način da je 69-godišnjak prijetio osumnjičenom policajcu i njegovu 27-godišnjem sinu u kojim prijetnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, brat Save Lešića, a koji je nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 27-godišnjaka i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Ističu kako je policajac u trenutku sukoba bio izvan službe, ali je iz iste sada udaljen. Uz to, prijavljen je zbog prijetnje.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Osim njega, supruga Save Lešića osumnjičena je za počinjenje kaznenog djela ozljeda, a za tešku tjelesnu ozljedu tereti se 37-godišnjak. Osumnjičen je i 69-godišnjak i to zbog prijetnje.

Također je utvrđeno kako su 27-godišnjak i 34-godišnjak počinili prekršaj iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će protiv njih biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prometna nesreća kod čvora Pirovac

Više s weba