UBOJSTVO HALTAKA

Policija pretresala auto 4 sata, a sve pratio muškarac s lisicama. Susjedi kažu: 'Nema jakne i crne vreće'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Naime, susjedi i dalje raspravljaju o tome je li netko vidio muškarca pokraj automobila koji je tamo parkiran više od tjedan dana. Pretres automobila trajao je četiri sata u društvu muškarca s lisicama. Zasad nije poznato u kakvoj su vezi s varaždinskim ubojstvom automobil i muškarac u lisicama

10.3.2023. u 14:51/ Danas.hr

Karlovačka policija još se nije službeno izjasnila vezano uz slučaj pronalaska automobila ubijenog Varaždinca Željka Haltaka (56) u karlovačkom naselju Marka Marulića.

Pretres automobila trajao je četiri sata u društvu muškarca s lisicama. Zasad nije poznato u kakvoj su vezi s varaždinskim ubojstvom automobil i muškarac u lisicama, piše Večernji list.

"Čitavo vrijeme tijekom pretresa muškarac u lisicama bio je s odvjetnikom pokraj automobila. Nama u naselju on je potpuno nepoznat, niti smo ga vidjeli u ovih 10 dana oko automobila, tako da doista ne znamo o kome je riječ i je li uopće iz Karlovca", istaknuli su susjedi za Večernji.

Image
PRAVOMOĆNO OSUĐEN

Svađali se pa mu ispalio hitac u potiljak, a onda ga izbacio iz automobila. Dobio 12 godina zatvora

Image
PRAVOMOĆNO OSUĐEN

Svađali se pa mu ispalio hitac u potiljak, a onda ga izbacio iz automobila. Dobio 12 godina zatvora

Susjedi su primjetili da nema jakne i crne vreće u automobilu pa vjeruju da je policija na pragu rješavanja slučaja.

U četvrtak navečer potvrdili su Hini da je na karlovačkom području pronađen automobil, ali nitko na tome području nije uhićen vezano uz spomenuti incident. Medije su uputili Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽAS

Ponovno napad na Indijce u Zagrebu. Jednog udario šakom u lice, drugog u nogu, a onda ih i pratio...

Više s weba