OGLAS

OZLIJEĐENO JOŠ 5 OSOBA

Požeška policija o nesreći u kojoj je poginula djevojka (18): 'Mladić je predan pritvorskom nadzorniku'

Image
Foto: požega.eu

Vozio je Opel u kojem su s njim osim žrtve bili i putnici od 15 i 17 godina. Autom je sletio s ceste zbog prevelike brzine pa se vratio u suprotnu traku i naletio na automobil. U njemu su bili 24-godišnji vozač i 21-godišnjakinja koji su također lakše ozlijeđeni

25.9.2023. u 12:02/ Danas.hr

Požeška policija objavila je da je 18-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću i u kojoj je poginula djevojka (18), predan pritvorskom nadzorniku.

Dovršili su istragu nad njim, inače mladićem iz općine Velika. Njega se sumnjiči da je u subotu oko 23:15 na cesti između Požege i Mihaljevaca skrivio nesreću u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, a 18-godišnjakinja od posljedica ozljeda i preminula.


Image
Foto: pozega.eu
Image
pozega.eu

Podsjetimo, vozio je Opel u kojem su s njim osim žrtve bili i putnici od 15 i 17 godina. Autom je sletio s ceste zbog prevelike brzine pa se vratio u suprotnu traku i naletio na automobil. U njemu su bili 24-godišnji vozač i 21-godišnjakinja koji su također lakše ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO: Crni vikend na prometnicama! Stručnjak: 'Problem je u održavanju cesta, tamo je opasno i za bicikliste i pješake'


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SRPNJU

Muškarac (58) u Karlovcu mrtav pijan mokrio na ulici. Sad mora platiti 320 eura kazne


Više s weba