Play logo
U HOTELSKOJ SOBI

Profesor fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Naime, policiji je pristupio ravnatelj srednje škole te ih informirao da su mu se obratili roditelji djece vezano za izlet u Italiji od 3. do 6. svibnja kada je jedna učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao

29.5.2023. u 16:13/ Danas.hr
Play logo

Profesor jedne srednje škole na otoku prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje, piše Slobodna Dalmacija.

Prema pisanju istog medija, muškarac je priveden i određene su mu mjere obraza i to zabrana približavanja te zabrana uspostavljanja kontakta s dvije učenice. Trenutno je na slobodi.

Play logo

Naime, policiji je pristupio ravnatelj srednje škole te ih informirao da su mu se obratili roditelji djece vezano za izlet u Italiji od 3. do 6. svibnja kada je jedna učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao.

Druga učenica je došla u pratnji roditelja te prijavila da ih je profesor neovlašteno snimao. Navodno je ušao u hotelsku sobu oko 6 sati i fotografirao ih dok su spavale, a naposljetku im iste fotografije i pokazivao. Priveden je na Općinsko državno odvjetništvo uz dvije kaznene prijave, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu uz mjere opreza.

Slobodna Dalmacija piše da su iz tajništva škole rekli da je profesor otišao u ispostavu škole u drugo mjesto.

Play logo
Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
VRŠNJAČKO NASILJE

Užas u Puli, usred bijela dana šamarali i maltretirali maloljetnika: 'Dobro, dobio je par šamara, šta...'

Play logo

Više s weba