OGLAS

ROMAN BRNADA

Progovorila supruga napadača iz Rijeke: 'Nije bio nasilan, tu ženu je vjerojatno upoznao u zadnja dva tjedna'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Tvrdi da nikada prije nije bio nasilan, a za ponašanje nakon ispitivanja u utorak, vjeruje da je još uvijek u istom stanju u kojem je bio kada je napao ženu

9.2.2022. u 7:00/ RTL Vijesti

S kojim motivom je Roman Brnada (36) u Rijeci nasrnuo pa i nasmrt pretukao ženu u jednom ugostiteljskom objektu još uvijek se utvrđuje, a ponašanje svog supruga pojasnila je i Bianca Kolompar za Index.

Kaže da je tog jutra sve izgledalo uobičajeno, ali i da je Roman djelovao umorno. "Bio je na igralištu Lokomotive, rekao mi je da je trenirao i da nije pijan. Bio je u apartmanu pet minuta i onda je otišao pjevati. Rekao je da će donijeti ručak da ja mogu vježbati jer sam trebala imati koncert", govori. 


U Rijeku su, kaže, iz Zagreba došli prije dva tjedna i to prvotno radi puta u Ameriku, ali i zbog posljednjeg njenog nastupa prije samog odlaska. U Ameriku, sada je jasno, neće otići, a upitana tko je žena koju je Roman napao govori da ne zna, ali i da joj je jasno da su se očito poznavali.

Image
SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO DRŽAVU

Riječanin koji je poznavao ženu koju je ubio Brnada: 'Žalila mi se da nema od čega živjeti, da je podstanar'

Image
SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO DRŽAVU

Riječanin koji je poznavao ženu koju je ubio Brnada: 'Žalila mi se da nema od čega živjeti, da je podstanar'

"Mi smo živjeli 2018. godinu dana u Rijeci, ali mislim da je nije tada upoznao, nego u ovih dva tjedna. Nije mi ništa govorio o njoj. Rekao mi je samo da ga neki ljudi traže novac kad pjeva na ulici i na to se malo ljutio, ali to možda nema nikakve veze s ovime", kaže pa dodaje da je čula da je sa 67-godišnjakinjom ušao u kafić, ali njoj, tvrdi, nije rekao da ide s nekom gospođom na kavu. 

"Možda je vidjela da mu je hladno pa je htjela da se ugrije, ne znam...", navodi. Istaknula je i kako bi motiv mogla biti neka uvreda, a otkriva kako je Roman bio "osjetljiv" na nju, na novac i na majku. 

"Majka ga je zlostavljala, tukla ga je jer je molio i postio i htio je biti svećenik, a ona mu nije dala. Još najviše mislim da je takvo nešto moglo biti, ako ga je nešto vratilo u to oko majke", govori. 

Navela je i kako je Roman krajem srednje škole ili brzo nakon završio na psihijatriji na Jankomiru, a prije dva mjeseca prestao piti tablete za bipolarni poremećaj jer mu je isteklo zdravstveno osiguranje. Tvrdi da nikada prije nije bio nasilan, a za ponašanje nakon ispitivanja u utorak, vjeruje da je još uvijek u istom stanju u kojem je bio kada je napao ženu. "Neuračunljiv", navela je. 


Naposljetku, izrazila je sućut obitelji ubijene. 

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
American idol
default_cta
Ljubav je na selu
Barbie biserna princeza
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
default_cta
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
istraga traje

Pronađen vlasnik staforda koji je jučer u Puli na sajmu knjiga rastrgao maltezera: Pas do daljnjeg u azilu


Više s weba