očevid traje

Rano jutros opljačkan automat klub u Šibeniku: Počinitelj zaposlenici prijetio oružjem

Image
Foto: Shutterstock

Tijekom noći, na šibenskom podrčju dogodilo se nekoliko krađa

13.7.2022. u 10:52/ RTL Vijesti

U jutarnjim satima u srijedu nepoznati počinitelj je uz prijetnju oružjem u šibenskom automat klubu od zaposlenice zatražio novac. U noći s 11.na 12. srpnja u Vodicama nepoznati počinitelj je 49-godišnjaku s plaže otuđio električni romobil vrijednosti nekoliko tisuća kuna, piše Šibenik.in.

Na šibenskom području dogodilo se nekoliko krađa. U jutarnjim satima 12. srpnja u Srimi nepoznati počinitelj je 74-godišnjoj austrijskoj državljanki s plaže otuđio torbu s tehničkim uređajima i novcem.

Image
nedelišće

Bizarna krađa u Međimurju: Iz nezaključanog kokošinjca uzeo 16 kokoši

Image
nedelišće

Bizarna krađa u Međimurju: Iz nezaključanog kokošinjca uzeo 16 kokoši

U poslijepodnevnim satima u Brodarici nepoznati počinitelj je 36-godišnjoj poljskoj državljanki ispred apartmana otuđio torbu s osobnim stvarima.

U noći s 11. na 12. srpnja u Tribunju nepoznati počinitelj je 53-godišnjakinji oštetio parkirani automobil. Materijalna šteta je procijenjena na preko deset tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja'', izvijestili su iz šibenske policije.

Više s weba

Pročitajte još

Image

U prometnoj nesreći u Dubrovniku teže ozlijeđen vozač skutera

Više s weba