U VARAŽDINU

Riješen slučaj smrti Željka Hatlaka. Ubojica ga čekao danima, ubio pa tijelo sakrio. Počeo prodavati i njegovu imovinu

Image

Prilikom pretraga i očevida pronađeno je vatreno oružje kojim je ubijen 56-godišnjak. Osumnjičenom 44-godišnjaku je od 04. ožujka 2023. godine Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Karlovcu određen istražni zatvor zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na području Karlovca

31.3.2023. u 11:19/ Danas

Varaždinska policija priopćila je nove detalje o smrti Željka Hatlaka. Završeno je kriminalističko istraživanje, a 44-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva iz koristoljublja i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih stvari. 

Sumnja se da je 44-godišnjak unaprijed isplanirao ubojstvo Hatlaka. Stigao je u Varaždin nekoliko dana ranije, došao na njegovu adresu i čekao Hatlaka da stigne kući. Ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ubio ga, a tijelo je zatim sakrio i počeo rasprodavati Hatlakovu imovinu. 

Nakon toga se žrtvinim autom uputio na područje Karlovca gdje je ranije neprijavljeno prebivao, u najmeri da i dalje koristi auto. Policija je auto pronašla 8. ožujka. 

Image
traže počinitelja

Policija potvrdila: Željko Hatlak ubijen je iz vatrenog oružja, istraga ide dalje

Image
traže počinitelja

Policija potvrdila: Željko Hatlak ubijen je iz vatrenog oružja, istraga ide dalje

Prilikom pretraga i očevida pronađeno je vatreno oružje kojim je ubijen 56-godišnjak. Osumnjičenom 44-godišnjaku je od 04. ožujka 2023. godine Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Karlovcu određen istražni zatvor zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na području Karlovca.

Zbog kaznenih djela Teškog ubojstva iz koristoljublja i Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 31. ožujka 2023., podnijeta je kanena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
U HOTELSKOJ SOBI

Profesor fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile

Više s weba