RASISTIČKI NAPAD

Rimčevi strani zaposlenici napadnuti u centru Zagreba: 'Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiot...

27.11.2021. u 17:08/ RTL Vijesti

Kako je naveo na društvenoj mreži, čini se da su neki od njih završili slomljenog nosa te s blažim potresom mozga

Osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac na svom Facebook profilu otkrio je kako su njegovi strani kolege fizički napadnuti u centru Zagreba, a sve je navodno okarakterizirano rasizmom. 

Kako je naveo na društvenoj mreži, čini se da su neki od njih završili slomljenog nosa te s blažim potresom mozga. Sve se, kažu, dogodilo u blizini HNK. 

Rimac ističe kako je šokiran i tužan jer se ovo dogodilo kod nas.  

"Čuo sam se s dečkima, kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su počeli s rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama", navodi pa ističe kako su im vikali da se vrate otkud su došli, da koji k**** rade u Hrvatskoj te sve popratili i dodatnim psovkama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Poslao joj otvoreno pismo

Glumica tvrdi da je u Dubrovniku iskusila mržnju, rasizam i prijetnje, Franković se ispričao, ali i poručio: 'Naši sugrađani su dobri domaćini'

Image
Poslao joj otvoreno pismo

Glumica tvrdi da je u Dubrovniku iskusila mržnju, rasizam i prijetnje, Franković se ispričao, ali i poručio: 'Naši sugrađani su dobri domaćini'

"Naši zaposlenici su pokušali izbjeći konflikt. Prešli su cestu i ubrzali korak, ali su ih napadači dostigli i počeli s fizičkim obračunom", tvrdi dalje. 

Slučaj je navodno prijavljen policiji pa se Rimac nada da će sve biti obavljeno brzo i efikasno, a govori kako je jedna od stvari koje uvijek ističu kandidatima koje privlače iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda.

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO ZA DANAS.HR

Sammir otkrio za koga će navijati u ogledu Hrvatske i Brazila: 'Svjesni su svoje kvalitete'

"Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj", zaključio je. 

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatskom odjeknula prerana smrt Marijana Kostrenčića

Više s weba