O PRIVOĐENJU PJEVAČICE

Severinin odvjetnik za RTL: 'Da to nije ona, nitko za to ne bi ni znao. Nema potrebe da to bude afera'

30.8.2022. u 18:24/ RTL

Odvjetnik Matić rekao je da će sve ići legalnim putem te da će vidjeti hoće li i oni podnijeti kaznenu prijavu

Zbog fizičkog sukoba sa sestrom zagrebačka je policija, poslijepodne u zračnoj luci dočekala pjevačicu Severinu Vučković. Sukob u kojem je i Severina zadobila ozljede dogodio se noćas u domu njihove majke u Splitu, nakon čega je sestra Severinu prijavila splitskoj policiji, a oni su pak zatražili pomoć kolega iz Zagreba. Pjevačica je svojem odvjetniku Mati Matići objasnila da će je iz zračne luke odvesti u policijsku postaju u Maksimiru. No nakon kraćeg razgovora sa Severinom, od toga su, objašnjava nam odvjetnik ipak odustali.

Mate Matić, odvjetnik pjevačice komentirao je incident za RTL:

"Gledajte, ja sva saznanja imam od trenutka kad je mene u popodnevnim satima Severina nazvala i rekla da se nalazi na aerodromu, da ju je dočekala zagrebačka policija i da je ideja da je vode u Policijsku postaju u Maksimir radi ispitivanja, zbog sukoba sa sestrom", kazao je Mate Matić, odvjetnik pjevačice za RTL.

Prvi komentar je, kaže, bio da nema nikakvog smisla raditi aferu od takvog incidenta, ako se i dogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
obiteljska svađa

Policija privela Severinu na aerodromu: Sestra ju je navodno napala pa lažno prijavila

Image
obiteljska svađa

Policija privela Severinu na aerodromu: Sestra ju je navodno napala pa lažno prijavila

"Nakon 20-ak minuta ja sam nju čekao u Maksimiru, a ona me zove da su odustali od svega toga i da će taj incident i postupak biti u redovnoj legalnoj proceduri jer nema smisla raditi nekakvu aferu. Odustali su od privođenja, pustili su je doma", dodao je odvjetnik.

Matić je rekao i da će sve ići legalnim putem.

Upravo se čita

Image
Pomozimo i mi!

Talijanski umjetnici velika srca Zagrebu poklanjaju spektakl u Lisinskom za pomoć djeci

"Činjenica je da i ona ima nekakve povrede, jer je ona o tome govorila. Vidjet ćemo sutra kad je vidim kakve su to povrede, hoćemo li i mi podnositi nekakvu kaznenu prijavu, ali očito se radi o nekakvom obiteljskom sukobu između dvije sestre koji se dogodio u kući njihove majke. Ne vidim nikakvog razloga za neku aferu, da se ne zove Severina, vjerojatno nitko za događaj ne bi znao", zaključio je Matić.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pronađeno tijelo nestalog dječaka Patrika Fogadića, automobil će izvačiti u četvrtak

Više s weba