OGLAS

NAPAD NA LOPUDU

Sezonac iz Srbije pitao šefa za plaću, ovaj ga pretukao: 'Ubit ću te i zakopati u Šunju, nitko te neće naći'

Image
Foto: Grgo Jelavic, PIXSELL / Shutterstock, Ilustracija

Svemu je kumovao i alkohol te su napadnutom radniku priskočili u pomoć pripadnici DVD-a. Policija je uhitila napadača otprije poznatog te su u ugostiteljskom objektu pronašli i manje količine hašiša te tekućine indijske konoplje pa je zaradio kaznenu prijavu

2.9.2023. u 14:46/ Danas.hr

Lopudski ugostitelj koji je svom radniku iz Srbije razbio nos i prijetio da će ga ubiti početkom je tjedna uhićen. Sada su se pojavili novi detalji sukoba tijekom kojeg su, navodno, obojica bili pod utjecajem alkohola. Sukobu je kumovala prepirka oko isplate plaće i obećanog obroka, javlja Dubrovački vjesnik.

Ugostitelju se nije svidjelo pitanje konobara oko obećanih prava pa ga je zgrabio za košulju i udario glavom u glavu nakon čega je zaposlenik pao. Dok je ležao, ugostitelj ga je više puta udario šakama po glavi i nogama po tijelu.


Kako situacija ne bi dalje eskalirala reagirali su gosti kafića, a nesretnom radniku su u pomoć priskočili i djelatnici DVD Lopud.

Image
NA PLAŽI ŠUNJ

Mještani u strahu na Lopudu! Razbio nos Srbinu, prijetio mu da će ga ubiti. Sve zbog posla?

Image
NA PLAŽI ŠUNJ

Mještani u strahu na Lopudu! Razbio nos Srbinu, prijetio mu da će ga ubiti. Sve zbog posla?

Ali, tu maltretiranju nije bilo kraja pa kad se konobar pridigao, opet je dobio šakom u glavu i novu rundu udaraca. Državljanin Srbije se nekako uspio pridići, no bio je sav krvav. Tad mu je ugostitelj zaprijetio da će ga ubiti pištoljem i zakopati na Šunju i da ga nitko neće naći.

Nakon uhićenja policija je u pretrazi kuće napadača i ugostiteljskog objekta pronašla manje količine hašiša i tekućine indijske konoplje pa je zaradio kaznenu prijavu.

Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, ugostitelj je inače stari znanac policije i pravosuđa.

Ranije je osuđivan, a svojevremeno je bio i zamjenik predsjednika Mjesnog odbora Lopud te ga mještani pamte po ispadima. Divljao je na plaži, a navodno je imao problema i s neplaćanjem poreza.


Tijekom jedne od ranijih intervencija napao je službenu osobu te se protiv njega vodi postupak na sudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Posjetili smo konobu gdje je sezonski radila mlada Srpkinja koja govori da je prošla pakao. Pričali smo i s vlasnicima

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
OŠTEĆENO I SLUŽBENO VOZILO

Novi napad na policajce. U Vinkovcima ih napao nožem, jednog ozlijedio


Više s weba