Play logo
NAPAD NA LOPUDU

Sezonac iz Srbije pitao šefa za plaću, ovaj ga pretukao: 'Ubit ću te i zakopati u Šunju, nitko te neće naći'

Image
Foto: Grgo Jelavic, PIXSELL / Shutterstock, Ilustracija

Svemu je kumovao i alkohol te su napadnutom radniku priskočili u pomoć pripadnici DVD-a. Policija je uhitila napadača otprije poznatog te su u ugostiteljskom objektu pronašli i manje količine hašiša te tekućine indijske konoplje pa je zaradio kaznenu prijavu

2.9.2023. u 14:46/ Danas.hr
Play logo

Lopudski ugostitelj koji je svom radniku iz Srbije razbio nos i prijetio da će ga ubiti početkom je tjedna uhićen. Sada su se pojavili novi detalji sukoba tijekom kojeg su, navodno, obojica bili pod utjecajem alkohola. Sukobu je kumovala prepirka oko isplate plaće i obećanog obroka, javlja Dubrovački vjesnik.

Ugostitelju se nije svidjelo pitanje konobara oko obećanih prava pa ga je zgrabio za košulju i udario glavom u glavu nakon čega je zaposlenik pao. Dok je ležao, ugostitelj ga je više puta udario šakama po glavi i nogama po tijelu.

Play logo

Kako situacija ne bi dalje eskalirala reagirali su gosti kafića, a nesretnom radniku su u pomoć priskočili i djelatnici DVD Lopud.

Image
NA PLAŽI ŠUNJ

Mještani u strahu na Lopudu! Razbio nos Srbinu, prijetio mu da će ga ubiti. Sve zbog posla?

Image
NA PLAŽI ŠUNJ

Mještani u strahu na Lopudu! Razbio nos Srbinu, prijetio mu da će ga ubiti. Sve zbog posla?

Ali, tu maltretiranju nije bilo kraja pa kad se konobar pridigao, opet je dobio šakom u glavu i novu rundu udaraca. Državljanin Srbije se nekako uspio pridići, no bio je sav krvav. Tad mu je ugostitelj zaprijetio da će ga ubiti pištoljem i zakopati na Šunju i da ga nitko neće naći.

Nakon uhićenja policija je u pretrazi kuće napadača i ugostiteljskog objekta pronašla manje količine hašiša i tekućine indijske konoplje pa je zaradio kaznenu prijavu.

Play logo

Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, ugostitelj je inače stari znanac policije i pravosuđa.

Ranije je osuđivan, a svojevremeno je bio i zamjenik predsjednika Mjesnog odbora Lopud te ga mještani pamte po ispadima. Divljao je na plaži, a navodno je imao problema i s neplaćanjem poreza.

Play logo

Tijekom jedne od ranijih intervencija napao je službenu osobu te se protiv njega vodi postupak na sudu.

Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Posjetili smo konobu gdje je sezonski radila mlada Srpkinja koja govori da je prošla pakao. Pričali smo i s vlasnicima

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
U MJESTU DOMAŠINEC

Na groblju kod Preloga vreba kradljivica. Policija traži pomoć građana: Ako imate ikakve informacije javite nam!

Play logo

Više s weba