PROMETNI RECIDIVIST

Slavoncu oduzimali dozvolu, slali ga na sud, a on opet sjeo za volan. Sad ide u zatvor

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Vozač (62) iz Čepinskih Martinaca koji je uhićen i kojemu je privremeno oduzeto vozilo, doveden je na Općinski sud koji mu je produžio zadržavanje na 15 dana te je sproveden u zatvor, priopćila je PU osječko-baranjska

23.1.2023. u 12:47/ Danas.hr

U nadzoru prometa u petak oko 14 sati u Bizovcu zaustavljen je muškarac (62) iz Čepinskih Martinaca, koji je vozio automobil prije stjecanja prava na upravljanje. Naime, prometna dozvole mu je bila oduzeta na 15 dana, ali njega to nije spriječilo da sjedne za volan.

"Isti je unazad tri godine dva puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač, koji je uhićen i kojemu je privremeno oduzeto vozilo, doveden je na Općinski sud koji mu je produžio zadržavanje na 15 dana te je sproveden u zatvor" priopćila je PU osječko-baranjska.

Image
PIJEMO VIŠE NO IKAD

Razara obitelji, ubija u prometu: Kako je alkohol postao naš javnozdravstveni problem br. 1 o kojem se ne priča

Image
PIJEMO VIŠE NO IKAD

Razara obitelji, ubija u prometu: Kako je alkohol postao naš javnozdravstveni problem br. 1 o kojem se ne priča

Za njegove prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

Više s weba

Pročitajte još

Image
u slavonskom brodu

Muškarac se skinuo gol na ulici i glavom udarao po vozilima. Napao dvije prolaznice i vrijeđao policajce

Više s weba