PROGLASILI GA MRTVIM

Šokantna greška bolnice: Nedonošče preživjelo šest sati u mrtvačnici, traje istraga

Image
Foto: Shutterstock

Budući da je dijete rođeno prerano, u ovoj fazi nije moguće predvidjeti daljnji razvoj situacije

22.10.2020. u 18:10/ RTL.HR

Nedonošče rođeno sa samo 23 tjedna preživjelo je šest sati u hladnjaku mrtvačnice nakon što je pogrešno proglašeno mrtvim, piše Daily Mail, a ravnatelji bolnice su pokrenuli istragu.

Image
Njemačka

U bolnici misteriozno otrovano pet beba: Analizom pronađeni su im tragovi morfija

Image
Njemačka

U bolnici misteriozno otrovano pet beba: Analizom pronađeni su im tragovi morfija

Pogrebnici kažu da su otkrili da je novorođenče disalo nakon što su ih pozvali da pokupe tijelo djeteta i predaju ga roditeljima zbog sprovoda.

Šokantna priča o preživljavanju bebe dolazi iz bolnice La Margarita u meksičkom gradu Puebla, a 24sata piše da je jedan lokalni medij prenio informaciju da je dijete punih šest sati bilo u hladnjaku mrtvačnice.

IMSS u Puebli, vladina organizacija koja čini dio meksičkog zdravstvenog sustava, potvrdila je da je istraga u tijeku: ''U ranim jutarnjim satima srijede 21. listopada dijete je prerano rođeno u 23. tjednu. Utvrđeno je da nema vitalnih znakova te je proglašeno mrtvim i prebačeno u područje bolnice u mrtvačnicu. Kad je tijelo trebalo biti predano rođaku, medicinsko osoblje i predstavnik pogrebnika shvatili su da je dijete živo. Hitno je dobilo medicinsku pomoć prije nego što je prebačeno na odjel intenzivne njege novorođenčadi. S obzirom na to da je dijete rođeno prerano, u ovoj fazi nije moguće predvidjeti daljnji razvoj situacije. Bolničke vlasti razgovarale su s djetetovim ocem i nastavit će obavještavati obitelj o zdravstvenom stanju djeteta. Slučaj se istražuje''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
U DUĆAMA

Požar u staračkom domu kraj Omiša, preminule su dvije osobe! 'Požar je lokaliziran, u tijeku je evakuacija'

Više s weba