UHIĆENA JE

Srpkinja pokušala prokrijumčariti sedam Turaka u automobilu splitskih tablica. Pala je kod Lekenika

Image

Split, noć, policija

Foto: Ilustracija/Miranda Čikotić/PIXSELL

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena iz koristoljublja za unaprijed dogovoreni novčani iznos prevozila sedam državljana Turske do krajnjeg odredišta. Svi su strani državljani izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj

1.4.2023. u 21:55/ Hina

Tijekom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija, policija je u petak u večernjim satima u Petrovcu na lekeničkom području zaustavila automobil splitske registracije sa sedam stranih državljana, a vozila ga je 31-godišnja državljanka Republike Srbije.

Kako je izvijestila u subotu sisačko-moslavačka Policijska uprava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, vozačica je uhićena, a strani državljani su dovedeni u službene prostorije nadležne policijske postaje.

Image
U Vrbovskom

Mladić pokušao prevesti migrante iz Iraka. Uhvatila ga policija

Image
U Vrbovskom

Mladić pokušao prevesti migrante iz Iraka. Uhvatila ga policija

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena iz koristoljublja za unaprijed dogovoreni novčani iznos prevozila sedam državljana Turske do krajnjeg odredišta. Svi su strani državljani izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj.

Zbog počinjenog kaznenog djela osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Više s weba

Pročitajte još

Image
U HOTELSKOJ SOBI

Profesor fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile

Više s weba