njegova strana priče

Srpski košarkaš o sukobu u Kninu: 'Muškarac je vikao da smo mu ubili majku '95. i da će sad on nas'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ABA

Košarkaš tvrdi kako je s druge strane odmah krenulo vrijeđanje po nacionalnoj osnovi

9.8.2022. u 23:52/ RTL Vijesti

Srpski košarkaš Sava Lešić progovorio je o sukobu u Kninu. Podsjetimo, Lešić i njegova supruga u prometu su se sukobili s dvije ženske osobe, jednom maloljetnom. Nakon toga došlo je do drugog sukoba u kojem je muškarac teško ozlijeđen.

"Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam obići auto njemačkih registracija koji mi nije dozvoljavao da ga obiđem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera gdje su sekunde dijelile mene i moju obitelj od katastrofalne prometne nesreće. Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi gdje je ona rekla da smo mi četnici i da joj je muka od nas'', kazao je Lešić za Sportal.

''Supruga je izašla iz auta, djevojčica od 13 godina je skočila na nju i krenula je čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo ka našem zaseoku i primijetio da me to vozilo prati i slika auto konstantno", ispričao je Lešić.

Kazao je kako su se kod njih 30 minuta nakon što su došli kući pojavila dva muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo stigli kući poslije nekih 30 minuta došla su dva automobila i izašla su dva čovjeka jedan srednjih godina i jedan mlađi. Tada kreću tražiti po dvorištu auto i kada je mlađi vidio moj auto krenuo je vikati: To je taj to je taj, a stariji: Ubili ste mi majku '95., sad ću vas pobiti sve i krenuo je udariti mog brata", rekao Lešić.

Image
KOŠARKAŠ IZ ČAČKA

Policija objavila detalje sukoba u Kninu. Policajac udaljen iz službe, prijetio i odgurnuo ženu (64), ozlijeđena je

Image
KOŠARKAŠ IZ ČAČKA

Policija objavila detalje sukoba u Kninu. Policajac udaljen iz službe, prijetio i odgurnuo ženu (64), ozlijeđena je

"Nakon toga smo u samoobrani odreagirali da ne dođe do većeg incidenta i stariji čovjek je otišao do vozila da izvuče lanac s metalnim predmetom i prvo je udario moju majku, a zatim krenuo ka meni gdje sam se pokušao braniti bježeći. Nakon toga dok me je jurio on je pao, što sam ja iskoristio da ga razoružam i tad se pojavio mlađi koji je napao mene, ali taj napad brat i ja odbijamo, gdje se mlađi povukao odmah a stariji je nastavio s prijetnjama."

Upravo se čita

Image
Presuda za kriminal

Tužiteljstvo: 37-godišnji direktor je zaslužio bezuvjetnu, a ne uvjetnu kaznu za 600.000 kn

Izjavio je kako su samo nastojali da otac i brat Kninjanki odu.

"Od tog trenutka mi smo nastojali da oni što prije odu i da se ta situacija završi jer su sva djeca mog brata i mene bila na terasi, vrištala, plakala i bilo je jako stresno za sve nas to gledati. Na svu sreću oni su otišli kućama, mi smo slučaj prijavili policiji. Bio sam primoran dati ovu izjavu zbog svega što je objavljeno u hrvatskim medijima, više se po ovom pitanju neću oglašavati", izjavio je košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

U prometnoj nesreći u Dubrovniku teže ozlijeđen vozač skutera

Više s weba