PRAVOMOĆNO OSUĐEN

Svađali se pa mu ispalio hitac u potiljak, a onda ga izbacio iz automobila. Dobio 12 godina zatvora

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Motiv ubojstva bio je navodni novčani dug koji je Mijatović imao prema Firiću, a nakon prepirke, optuženi mu je prislonio poluautomatski pištolj marke Crvena zastava kalibar 7,65 mm Browning na zatiljak te mu je ispalio hitac u glavu

3.2.2023. u 11:33/ Danas.hr

Prije otprilike godinu dana izvijestili smo da je Sandro Firić nepravomoćno osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva Branka Mijatovića.

Njega je ŽDO Split teretilo da je 12. travnja 2021. godine oko 22:30, Mijatoviću ispalio hitac u potiljak pa ga izbacio iz automobila te ostavio da leži na staroj kliškoj cesti u blizini tunela.

Sad pak stiže vijest da je Visoki kazneni sud pravomoćno osudio Mijatovića na 12 godina zatvora, odbivši žalbu na presudu koju je u veljači donio Županijski sud u Splitu. Također, dobio je i mjeru sigurnosnog liječenja o drogi, piše Večernji list.

Image
nepravomoćna presuda

Za brutalno ubojstvo na kliškoj cesti dobio 12 godina zatvora: Zbog duga mu ispalio hitac u zatiljak i izbacio ga iz auta

Image
nepravomoćna presuda

Za brutalno ubojstvo na kliškoj cesti dobio 12 godina zatvora: Zbog duga mu ispalio hitac u zatiljak i izbacio ga iz auta

Motiv ubojstva bio je navodni novčani dug koji je Mijatović imao prema Firiću, a nakon prepirke, optuženi mu je prislonio poluautomatski pištolj marke Crvena zastava kalibar 7,65 mm Browning na zatiljak te mu je ispalio hitac u glavu.

Teško ozlijeđenog Mijatovića našli su prolaznici, a tri dana kasnije preminuo je u bolnici.

VKS je naveo da smatra da izrečena kazna u svemu odgovara težini počinjenog kazneno djela, okolnostima počinjenja te ličnosti samog optuženika.

Više s weba

Pročitajte još

Image
VRŠNJAČKO NASILJE

Mučne scene u Sesvetama: Mlatili djevojku, sve je završilo na internetu, reagirala i policija

Više s weba