gdje je iris

Tko je Hrvatica nestala u Irskoj? Prije odlaska iz zemlje u Osijeku je otvorila svoj plesni studio

Image
Foto: Missing Persons Helpline Ireland

Što se dogodilo u životu Iris još je nepoznanica

10.2.2022. u 8:15/ RTL Vijesti

Hrvatica Iris Hrvoj nestala je u Irskoj. Iz policije navode kako je riječ o djevojci vitke građe, ima kratku plavu kosu i plave oči. Visoka je otprilike 167 centimetara, a trenutno ne znaju što je na sebi imala odjeveno u trenutku nestanka.

Prije odlaska iz Hrvatske, Hrvoj je cijeli je život provela na plesnom podiju i u dvorani te upravo zbog tog punila je medijske stupce. U studenom 2017. pokrenula je posao, vlastiti plesni studio eMotion uz potporu HZZ-a od 35.000 kuna.

''Presretna sam što sam konačno otvorila svoj plesni studio. To mi je oduvijek bila želja i mogu reći da zaista živim svoje snove'', kazala je Hrvoj tada za 24sata.

''Ja sam doista krenula, kako bi se reklo, iz ničega, od nule. Partner i ja prodali smo sve što smo imali kako bih ja ovo pokrenula. Potpora za samozapošljavanje zaista mi je dobro došla i mnogo pomogla u samom početku. Radim, zapravo živim posao koji zaista volim, koji me ispunjava i vjerujem u uspjeh'', kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TUGA PRETEŠKA

Ispovijest Matejeva oca: 'Prekjučer sam se odvezao do Smedereva, da vidim kako izgleda tamo Dunav. Traži se po rijeci, zanimalo me...

Image
TUGA PRETEŠKA

Ispovijest Matejeva oca: 'Prekjučer sam se odvezao do Smedereva, da vidim kako izgleda tamo Dunav. Traži se po rijeci, zanimalo me...

Što se dogodilo u životu Iris još je pod velikim upitnikom. Nakon što je otišla u Dublin gubi joj se svaki trag. Facebook stranice plesnog studija više nema.

Ako imate bilo kakvu informaciju o tome gdje se Iris nalazi kontaktirajte Gardaí postaju u Droghedi na 041 987 4200.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Više s weba

Pročitajte još

Image
DIVLJALI PA PRETUKLI LJUDE

Napadačima s Platka izrečeni prekršaji, policija se napokon oglasila pa otkrila što dalje

Više s weba