16 OZLIJEĐENIH

Traktorom s prikolicom krcatom maturantima koja se prevrnula kod Labina upravljao - maloljetnik

Image
Foto: Radio Labin

Labinski maturanti Srednje škole Mate Blažine u prikolici su krenuli na norijadu. Navodno je otkazivanje kočnica na nizbrdici uzrok nesreće. Na mjestu nesreće bili su vatrogasci, policija, vozila Hitne i roditelji

26.5.2023. u 17:06/ Danas.hr

Maloljetnik je upravljao traktorom s prikolicom koja se prevrnula danas kod Labina dok se u njoj vozila grupa maturanata, piše Glas Istre. O cijelom slučaju oglasila se i istarska policija.

"Policija je danas oko 10:40 sati zaprimila dojavu da se na cesti od Labina prema Prtlogu dogodila prometna nesreća, odnosno da je s ceste sletio traktor s prikolicom u kojoj se nalazilo više osoba", izvijestili su.

Image
STRAŠNO

Ovo su fotografije s mjesta nesreće maturanata kod Labina. Objavljene i slike kad su tek krenuli na put

Fotogalerija
Image
STRAŠNO

Ovo su fotografije s mjesta nesreće maturanata kod Labina. Objavljene i slike kad su tek krenuli na put

Fotogalerija

"Prema zasad dostupnim informacijama, 16 osoba zatražilo je liječničku pomoć", priopćili su iz policije oko 15 sati i dodali da je očevid u tijeku te da se utvrđuju okolnosti događaja.

Podsjetimo, labinski maturanti Srednje škole Mate Blažine u prikolici su krenuli na norijadu. Navodno je otkazivanje kočnica na nizbrdici uzrok nesreće. Na mjestu nesreće bili su vatrogasci, policija, vozila Hitne i roditelji.

Više s weba

Pročitajte još

Image
SMRTNI SLUČAJ

Žena na zagrebačkoj Trešnjevci pala niz stepenice ispred zgrade. Preminula je na licu mjesta

Više s weba