MIRO SURAĆ

Tužna vijest iz Zadra. Preminuo 26-godišnji sudac, brojni klubovi opraštaju se od njega

Image
Foto: Screenshot HNK Zadar

'Ne postoji nogometno događanje gdje nismo vidjeli Miru Suraća i njegov drag i poseban smiješak. Nažalost po sve nas upravo posljednje što je ugledao je ono u čemu je sebe davao najviše u vidu čarobne nogometne igre', stoji u objavi Prve ŽNL Zadarske

22.1.2023. u 9:08/ Danas.hr

Ponovno tužna vijest stiže s nogometnih terena. Iz NK Abeceda ZDC javljaju da je preminuo njihov tajnik i nogometni djelatnik Miro Surać.

Kako pišu 24sata, Surać se navodno samo srušio tijekom utakmice, pokušali su ga odmah oživjeti na terenu, ali bezuspješno.

Zadar je zavijen u crno, a mnogi tamošnji nogometni klubovi opraštaju se od mladog suca.

Image
često se 'pretreniraju'

Vojnik, policajac i brojni nogometaši. Zašto mladi misteriozno umiru? 'Vrhunski sport nije zdrav kao takav...'

Image
često se 'pretreniraju'

Vojnik, policajac i brojni nogometaši. Zašto mladi misteriozno umiru? 'Vrhunski sport nije zdrav kao takav...'

"U dubokoj boli i tuzi javljamo vijest da nas je iznenada, u 26 godini života, napustio naš tajnik Miro Surać. Cjelokupna Abecedina obitelj zavijena je u crno. Mirovoj obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut. Mirov lik i djelo koje je utkao u same početke djelovanja Nogometnog kluba Abeceda, zauvijek će biti upisani u povijest kluba. Miro naš dragi, hvala ti na svemu što si dao klubu, hvala ti na svim trenucima koje smo proveli zajedno. Hvala ti za neraskidivu ljubav i sportsko te privatno prijateljstvo. Počivaj u miru dobri čovječe", stoji u objavi iz NK Abeceda ZDC na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sućut su izrazili i iz HNK Zadar.

"U 26. godini iznenada nas je napustio Miro Surać, tajnik NK Abeceda. HNK Zadar izražava iskrenu sućut Mirovoj obitelji i prijateljima, te našim sportskim prijateljima NK Abeceda. Počivao u miru."

Upravo se čita

Image
ČEKA SE ODLUKA

Pitali smo vas koga želite vidjeti na klupi reprezentacije: Evo što kažu čitatelji Danas.hr

Iz Prve ŽNL Zadarske također su se emotivno oprostili od Suraća.

"Teška , tužna i bolna vijest proširila se županijom da je u 26 godini preminuo Miro Surać. Vijest koju ne želimo, ne možemo prihvatiti da nas je napustio čovjek komu je nogomet DNK identitet, čovjek koji je živio za nogomet i uz nogomet. Ne postoji osoba u sportskom kodu zadarske županije da nije upoznala smiješak našeg Mire Suraća. Djelatnik mnogih klubova ali posljednja ljubav kojoj je davao sebe cijelog je NK ABECEDA ZDC . Toliko je sezala njegova ljubav da je uz obveze prema ABECEDI ujedno bio delegat, sudac malog nogometa, redoviti pratitelj svih nogometnih zbivanja, naš najkvalitetniji i najemotivniji suradnik stranice ŽNL. Ne postoji nogometno događanje gdje nismo vidjeli Miru Suraća i njegov drag i poseban smiješak . Nažalost po sve nas upravo posljednje što je ugledao je ono u čemu je sebe davao najviše u vidu čarobne nogometne igre. Ali ovaj put moramo biti malo sebični i kazati da Miro ne pripada Abecede, nit sudačkoj organizaciji, nit delegatskoj već svima nama kojima je nogomet vise od igre. Velik je ovo gubitak za nogomet i sve nas. Miro počivaj u miru i nikad se nećemo pomiriti da je ovo zbogom, već doviđenja. Iskrena sućut obitelji i čuvali nam te anđeli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
u slavonskom brodu

Muškarac se skinuo gol na ulici i glavom udarao po vozilima. Napao dvije prolaznice i vrijeđao policajce

Više s weba