OGLAS

POLICIJA UPOZORAVA

Tvrdio da je ubijena žena i da mediji i policija sve zataškavaju. Lagao je, a sada i uhićen

Image
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Osim toga po Čakovcu se proširila priča da muškarac napada žene ili otima djecu

16.1.2023. u 11:04/ Danas.hr

Da je u čakovečkom Perivoju Zrinskih ubijena mlada žena, a da je njeno mrtvo tijelo pronađeno u parku te da događaj nije u medijima pošto policija trenutno provodi istragu, objavio je u svom video uratku 30-godišnjak iz Varaždina kojeg sad policija tereti zbog iznošenja lažnih vijesti.

Naveli su naime da je sve te lažne informacije objavljivao po društvenim mrežama i tako uznemiravao javnost. Zbog toga je protiv njega podnesen optužni prijedlog.


Varaždinska policija kaže da je i posljednjih tjedan dana objavljeno i nekoliko objava u kojim se navodi da na području Čakovca nepoznati muškarac napada žene ili otima djecu.

"Sve takve objave pomno su provjerene i pritom nisu potvrđeni navodi iz tih objava te ističemo kako nema mjesta zabrinutosti, pošto stanje sigurnosti nije narušeno. Upućujemo apel građanima da budu pažljivi u svojim objavama, odnosno davanjem netočnih, djelomično točnih i neprovjerenih informacija, mogu nepotrebno uznemiriti javnost", kažu pa zaključuju:

"Policija će uvijek i trajno poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi pružili sigurnost građanima. Ukoliko se dogodi bilo kakav konkretan, sigurnosno značajan događaj o tome treba odmah izvijestiti policiju na broj 192 ili osobno doći u najbližu policijsku postaju, a ne širiti neprovjerene objave putem društvenih mreža".


Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
vozač se bori za život

Poginuo još jedan putnik iz auta u nesreći kod tunela Učka! Policija objavila detalje nesreće


Više s weba