NAKON KRATKE I TEŠKE BOLESTI

U 53. godini života umro novinar i urednik Miroslav Zadro

Image

'Osim u privatnom životu, duhovit i ležeran stil Miroslav Zadro nastojao je unijeti i u svoje radijske emisije za koje je govorio da su katkad na granici stila Montyja Pythona, a nisu lišene ni političke filozofije', kažu iz HND-a

3.10.2022. u 16:32/ RTL Vijesti

Sinoć, nakon kratke i teške bolesti u 53. godini života umro je bivši dugogodišnji novinar i urednik u informativnom programu Hrvatskog radija, Miroslav Zadro.

Pamtit će ga se po dovitljivosti i osebujnom novinarskom stilu kojima je uređivao i vodio emisije Hrvatskog radija "Puls javnosti", "Intervju tjedna", "U mreži prvog", kao i izborne programe i posebne projekte Hrvatskog radija.

Hrvatsko novinarsko društvo također se oprostilo od Zadre - koji je upisao komparativnu književnost, ali na kraju se ipak prebacio na studij novinarstva.

Image
'nećemo odustati'

HND skupio potpise i predao ih premijeru! Traže smjenu Beroša zbog Matijanićeve smrti. 'Zataškavao je slučaj'

Image
'nećemo odustati'

HND skupio potpise i predao ih premijeru! Traže smjenu Beroša zbog Matijanićeve smrti. 'Zataškavao je slučaj'

"Zadro je bio komunikativna i otvorena osoba s vrlo izraženim osjećajem za novinarstvo. Osim u privatnom životu, duhovit i ležeran stil Miroslav Zadro nastojao je unijeti i u svoje radijske emisije za koje je govorio da su katkad na granici stila Montyja Pythona, a nisu lišene ni političke filozofije", napisali su iz HND-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

U prometnoj nesreći u Dubrovniku teže ozlijeđen vozač skutera

Više s weba