LJUDI SE UPLAŠILI

U dubrovačkoj crkvi sv. Vlaha izazvao eksploziju kao gost vjenčanja. Kažnjen sa 700 eura

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Postupajući po prikupljenim saznanjima o ovom događaju, policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je eksplozivni materijal, na platou ispred ulaznih vrata u crkvu sv. Vlaha, oko 18.30 sati, aktivirao 25-godišnjak, jedan od uzvanika na vjenčanju koje se održavalo u toj crkvi

26.5.2023. u 14:11/ Hina

Dubrovčanin koji je u subotu izazvao snažnu detonaciju aktivirajući eksplozivnu napravu na vjenčanju ispred crkve sv. Vlaha osuđen je i kažnjen sa 700 eura, izvijestila je dubrovačka policija.

U policiji kažu da je u poslijepodnevnim satima u subotu, 20. svibnja, ispred crkve sv. Vlaha u staroj jezgri Dubrovnika, jedan od uzvanika tijekom svadbene svečanosti uporabio eksplozivni materijal što je dovelo do snažne detonacije i posljedično uznemirenost većeg broja građana i turista koji su se našli u blizini.

Postupajući po prikupljenim saznanjima o ovom događaju, policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je eksplozivni materijal, na platou ispred ulaznih vrata u crkvu sv. Vlaha, oko 18.30 sati, aktivirao 25-godišnjak, jedan od uzvanika na vjenčanju koje se održavalo u toj crkvi.

Image
Gradonačelnik Franković za RTL

Drugačija Festa svetog Vlaha ove godine u Dubrovniku: 'Čak 38 osoba nadzirat će provođenje mjera. Dijelit će i maske'

Image
Gradonačelnik Franković za RTL

Drugačija Festa svetog Vlaha ove godine u Dubrovniku: 'Čak 38 osoba nadzirat će provođenje mjera. Dijelit će i maske'

Prijavljen je zbog prekršaja protiv javnog reda i mira i doveden na Općinski sud u Dubrovniku gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 700 eura, priopćila je policija.

Više s weba

Pročitajte još

Image
SMRTNI SLUČAJ

Žena na zagrebačkoj Trešnjevci pala niz stepenice ispred zgrade. Preminula je na licu mjesta

Više s weba