kazneno djelo

U Kaštelima izgorio Mercedes brata člana splitske mafije

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pivčević je bio optužen da je za 40 tisuća eura naručio likvidaciju Joze Čabraje koji je nedavno nepravomoćno osuđen na 14 godina zbog ubojstva

6.2.2023. u 17:38/ Danas.hr

U Kaštel Gomilici noćas je izgorio Mercedes, a koristi ga brat Duje Pivčevića, pravomoćno osuđenog člana zločinačke organizacije Željka Rajića koji se s USKOK-om nagodio na 11 godina zatvora, piše Dalmatinski portal.

Slobodna Dalmacija pak piše da je požar podmetnut.

Pivčević je, podsjetimo, bio optužen da je za 40 tisuća eura naručio likvidaciju Joze Čabraje koji je 2014. godine ubio njegovog prijatelja Marina Matijaša. Čabraja je izrešetan u sačekuši u Kaštelima, no izvukao se. Kasnije je stradao u obračunu u kojem je ubijen Marijo Boljat, a nepravomoćno je osuđen na 14 godina zatvora zbog ubojstva Matijaša. Međutim, Čabraja se nije pojavio na presudi, niti je pronađen na kućnoj adresu stoga je za njim raspisana potraga.

Osim Pivčevića, s USKOK-om se nagodilo još nekoliko članova Rajićeve organizacije. Jedan je umro, drugi je ubijen tako da je na optuženičkoj klupi preostalo njih šestero i svi se brane sa slobode osim Liridona Berishe koji služi kaznu za ubojstvo Ante Prnjaka na TTTS-u, piše Dalmatinski portal.

Više s weba

Pročitajte još

Image
šok u Heinzelovoj

Muškarac priveden pa umro u policijskoj postaji. Prije toga bio kod liječnika, rekli da je dobro

Više s weba