POSLJEDNJE ZBOGOM

U Mostaru pokopana tragično nastradala obitelj Krstić, tisuće sugrađana na ispraćaju

Image
Foto: PIXSELL

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti

27.9.2022. u 18:00/ Hina

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kćerka još uvijek u teškome stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došle školske kolege i članovi karate kluba Zrinjski.

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnome stanju i nalazi na se na odjelu Dječje dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Image
utrkivali se?

Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Image
utrkivali se?

Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći sahranjena je danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila.
Prema medijskim navodima jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima preteći drugo vozilo, a kako to nije uspio izravno je udario automobil u kojemu je bila obitelj Krstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa 'Pravda za obitelj Krstić', a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška budući da je jedan od vozača sin hercegovačkoga tajkuna koji je i ranije izazivao incidente.

"Ne dopustimo kriminalcima da pobijede samo zato što imaju novac. Zbog njihovog novca cijela jedna obitelj je nestala, a trogodišnja djevojčica je ostala siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu", naveli su u Facebook grupi 'Pravda za obitelj Krstić' koja broji 5.800 članova.

Upravo se čita

Image
'jednaka plaća za jednak rad'

Malenica odbacio kritike zbog rasta plaća dužnosnicima kao populizam

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prometna nesreća kod čvora Pirovac

Više s weba