od zabave do užasa

U razmaku od manje od sat vremena, dvije tragedije u pomorskom prometu. Kontrolira li se dovoljno i kako prekinuti crni niz?

Image
Foto: PIXSELL

U teškoj pomorskoj nesreći u Marini kod Trogira, u kojoj se sudario jet-ski s jedrilicom, poginula je 36-godišnja Njemica

10.8.2021. u 19:15/ RTL Danas

U teškoj pomorskoj nesreći u Marini kod Trogira, u kojoj se sudario jet-ski s jedrilicom, poginula je 36-godišnja Njemica. S njom su bile njezine dvije kćeri od kojih je jedna zadobila lakše ozljede, a druga teške i za život se bori na intenzivnoj njezi u splitskoj bolnici. Ni sat vremena nakon ove tragedije, nova nesreća i u hvarskom akvatoriju!

Image
NEPRILAGOĐENA BRZINA

Sat vremena nakon što je u nesreći s jet-skijem poginula žena, na Hvaru u naletu skutera teško ozlijeđena djevojka

Image
NEPRILAGOĐENA BRZINA

Sat vremena nakon što je u nesreći s jet-skijem poginula žena, na Hvaru u naletu skutera teško ozlijeđena djevojkaKontrolira li se dovoljno pomorski promet i kako zaustaviti crni niz?

Brojni kupači kod Marine svjedočili su jučer tragediji njemačke obitelji. Ljetna zabava za majku i dvije kćeri u trenu se pretvorila u užas kada se jet ski zabio u jedrilicu. Njemačka državljanka umrla je na mjestu događaja.

Više pogledajte u prilogu Dragane Eterović:

Trag divljači
Laži sa mnom
Superstar
Blagoslovljeni kćerima
Život na vagi
default_cta
90 dana: Životi samaca
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Ljubav u divljini

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROTIVI SE IZRUČENJU

Priveden još jedan BBB-ovac: Sudac istrage odbio istražni zatvor, dobio je mjere opreza

Više s weba