HRPA DROGE

Ugledao policajce na cesti pa krenuo bježati. Kad su mu upali u kuću imali su što za vidjeti

Image
Foto: PU brodsko-posavska

Pretražili su mu stan i pronašli '684,64 grama droge marihuana, 572,43 grama droge amfetamin, 163 tablete droge MDMA, 9 grama droge kokain, 277,05 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tri digitalne vage s tragovima droge i jedan mobitel s pripadajućom SIM karticom i 3 lovačke patrone cal. 20.', stoji u priopćenju policije

18.3.2023. u 12:04/ Danas.hr

Policajci u Slavonskom Brodu dovršili su kriminalističko istraživanje i uhitili 26-godišnjaka za kojim su bile raspisane tri potrage zbog proizvodnje i prodaje droge.

Naime, oni su njega u četvrtak 16. ožujka zatekli na ulici, a čim ih je ugledao pokušao je pobjeći. Ipak, uz uporabu prisile savladan je i uhićen, a kod njega je pronađeno 2,6 grama marihuane.

Dan kasnije, pretražili su mu stan i pronašli "684,64 grama droge marihuana, 572,43 grama droge amfetamin, 163 tablete droge MDMA, 9 grama droge kokain, 277,05 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tri digitalne vage s tragovima droge i jedan mobitel s pripadajućom SIM karticom i 3 lovačke patrone cal. 20.", stoji u priopćenju policije.

Image
Foto: PU brodsko-posavska
Image
PU brodsko-posavska

Protiv muškarca sada slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te slijedi optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Više s weba

Pročitajte još

Image
svi su ga tražili

Pronađen dječak (12) iz Solina koji je nestao u Splitu

Više s weba