krivotvorio isprave, varao...

Uhićen 51-godišnji kriminalac: Počinio više prijevara, pravne osobe oštetio za 586.000 eura

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Usko je povezan sa zadarskim krim-miljeom i kriminalcima iz susjednih država i država EU

7.2.2019. u 14:55/ Hina

Policija je uhitila u Zadru temeljem Europskog uhidbenog naloga, 51-godišnjeg muškarca, koji je u Njemačkoj počinio više prijevara u ukupnom iznosu od 586.000 eura, a više kaznenih djela počinio je i u Zadru, dok zadarski portali neslužbeno navode da je riječ o poznatom kriminalcu Dobriši Ćosiću.

Voditelj službe kriminalističke policije u Zadru Bore Mršić rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak, da je uhićeni muškarac rođen u Banjoj Luci, s prebivalištem u Zadru, koji ima dvojno državljanstvo.

Usko povezan sa zadarskim krim-miljeom

U Njemačkoj je od 2012. do 2014. godine počinio više prijevara kojima je fizičke i pravne osobe oštetio za 586.000 eura. Nakon toga došao je u Zadar gdje je policiji također postao poznat po više kaznenih djela prijevare, krivotvorenja isprava i sličnog.

Usko je povezan sa zadarskim krim-miljeom i kriminalcima iz susjednih država i država EU. Nakon uhićenja u utorak, 51-godišnjak je u srijedu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a potom nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prometna nesreća kod čvora Pirovac

Više s weba