OGLAS

GOSPODARSKI KRIMINAL

Uhićen direktor Cesta Šibenik Robert Miljković! Nedavno se obračunao s radnicima. Oštetio tvrtku za 40.000 eura

Image

Robert Miljković

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Prema policijskom izvješću, sumnja se da je Miljković od travnja 2022. godine do kolovoza ove godine počinio kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i zlouporabe položaja i ovlasti te krivotvorenje službene ili poslovne isprave

4.9.2023. u 15:23/ Hina

Direktor županijske tvrtke Ceste Šibenik d.o.o. Robert Miljković i još dvojica muškaraca uhićeni su u ponedjeljak zbog sumnje u počinjenje ukupno sedam kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta i korupcije.

Prema policijskom izvješću, sumnja se da je Miljković od travnja 2022. godine do kolovoza ove godine počinio kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i zlouporabe položaja i ovlasti te krivotvorenje službene ili poslovne isprave.


Druga dvojica osumjičenika, 59-godišnjak i 50-godišnjak sumnjiče se za poticanje na počinjenje zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, navodi se u izvješću Policijske uprave šibensko – kninske.

Prema dovršenoj kriminalističkoj istrazi, tvrtka Ceste Šibenik oštećena za nešto više od 40.000 eura.

Miljković se nalazi u pritvoru te je protiv njega podignuta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Protiv dvojice muškaraca podnijeta je kaznena prijava redovnim putem.

Prema riječima župana šibensko – kninsko Marka Jelića i prokuriste tvrtke, SDP-ovog Ivana Rajića, rad u Cestama se odvija bez poteškoća unatoč uhićenju direktora.

„Pustimo da policija, državnog odvjetništvo i sudac istrage odrade ono što trebaju. Očekujem da će to biti odrađeno profesionalno te u skladu sa zakonima i pravilima struke”, izjavio je Jelić Hini.


Radnici Cesta Šibenik nekoliko su tjedana tijekom srpnja ove godine proveli u štrajku tražeći nove pravilnike o radu, obraćun plaća i sistematizaciji rada.

Nakon navodno postignutog dogovora nekoliko je radnika dobilo otkaze, a u međuvremenu je došlo i do fizičkog obračuna između radnika i Miljkovića.

POGLEDAJTE VIDEO: Radnici Cesta Šibenik dobili povećanje plaća od 7 posto, ali i dalje imaju drugi cilj

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SRPNJU

Muškarac (58) u Karlovcu mrtav pijan mokrio na ulici. Sad mora platiti 320 eura kazne


Više s weba