više kaznenih djela

Uhićen je krivac (33) za požar u Kostreni! Napravio je štetu oko 55.000 eura, a u domu mu pronašli i kokain

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Požar na ugostiteljskom objektu u Kostreni je izbio oko 3.40 sati 27. kolovoza. Požar su ugasili vatrogasci riječke Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Kostrena. U požaru nitko nije ozlijeđen

15.9.2023. u 15:22/ Hina

Policija je uhitila i predala pritvorskom nadzorniku 32-godišnjaka, sumnjičeći ga da je izazvao požar u kojem je u potpunosti izgorio Sunset Beach Bar na obalnoj šetnici u Kostreni 27. kolovoza, objavila je PU primorsko-goranska.

U tom požaru je izgorio ugostiteljski objekt, zajedno sa svim inventarom, a šteta se procjenjuje na 55 tisuća eura. Osim vlasnika lokala, oštećena je i Općina Kostrena za oko 1000 eura, zbog oštećene cijevi i ventila za tuševe na plaži.

Image
novi jezivi detalji

Za djevojčicom Maddie tragaju godinama! Svjedok o glavnom osumnjičeniku: 'Jednom riječju - kriv'

Image
novi jezivi detalji

Za djevojčicom Maddie tragaju godinama! Svjedok o glavnom osumnjičeniku: 'Jednom riječju - kriv'

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, pretražen je dom i druge prostorije te vozila osumnjičenoga na području Rijeke. Pronađeni su predmeti koji su mogli poslužiti pri podmetanju požara, ali i 60 grama droge galaxy, 12 grama marihuane, pet grama amfetamina te nekoliko grama kokaina, droge MDMA te drugi predmeti.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je tu drogu namjeravao preprodavati, pa je i za to kazneno prijavljen. Tereti ga se za kažnjiva djela dovođenja u opasanost života i imovine općeopasnom radnjom i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Požar na ugostiteljskom objektu u Kostreni je izbio oko 3.40 sati 27. kolovoza. Požar su ugasili vatrogasci riječke Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Kostrena. U požaru nitko nije ozlijeđen. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavonci potreseni bešćutnim krađama, s grobova nestaje sve - od anđela i metli do mesing ručki

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pušten na slobodu

Supruga Denisa Buntića: 'Da nisam pobjegla kroz balkonska vrata, bila bih mrtva'

Više s weba