inače neosuđivana

Umirovljenicu Bibu strpali iza rešetaka na šest mjeseci: prodala duhan prijateljicama 'na crno'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Umirovljenica Biba, inače neosuđivana i bez mrlje u kaznenoj i prekršajnoj evidenciji, nema nikakvu imovinu koju bi mogla prodati pa se čini kako baš i nije imala previše izbora nego se upustiti u nelegalne aktivnosti

8.3.2018. u 17:57/ Vijesti.hr

Koprivnička umirovljenica Biba (69) ekspresno je osuđena na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je skroman kućni budžet s mirovinom od samo 2000 kuna odlučila podebljati prodajom duhana. Gospođa Biba nema nikakvu imovinu koju bi mogla prodati pa se čini kako baš i nije imala previše izbora nego se upustiti u nelegalne aktivnosti, javlja Podravski.

Naime, prema presudi, umirovljenica je prije dvije godine u nekoliko navrata od nepoznate osobe na crno kupila nekoliko kilograma duhana te ga preprodavala, uglavnom poznanicama pušačicama. Osim kazne zatvora, sudac Općinskog suda u Koprivnici Bibi je "odrezao" i kaznu od 1.340 kuna koju mora uplatiti u državni proračun. 

Umirovljenica Biba, inače neosuđivana i bez mrlje u kaznenoj i prekršajnoj evidenciji, priznala je u cijelosti počinjenje kaznenog djela, a tijekom cijelog kaznenog postupka branila se šutnjom. Prihvatila je sve prijedloge Državnog odvjetništva, pa i one o sankcijama. Zbog toga je presuda automatski postala pravomoćna, piše Podravski.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Krvoprolića

Ovo su lica zla! Najokrutniji serijski i višestruki ubojice u Hrvatskoj! Neki su ubijali bez ikakva razloga

Više s weba