od kolumbije do zatvora

VIDEO MUP objavio snimku preprate Hrvata s Europolove tjeralice. Avionom stigao na Tuđmana, završio u blindiranom vozilu

Image
Foto: Europol/MUP RH

MUP je objavio i snimku uspješno provedene akcije, a Vuliću je temeljem imigracijskih zakona Republike Kolumbije izrečen izgon iz zemlje radi prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Sada je sigurno predan u nadležni zatvor u Hrvatskoj

18.5.2023. u 17:41/ Danas.hr

Krim policija i Antiteroristička jedinica Lučko u utorak navečer su uspješno prepratili muškarca M.V. (37) koji je bio u postupku deportacije iz Kolumbije u Hrvatsku.

Riječ je o Manuelu Vuliću o kojem smo izvještavali prije nekoliko dana, a kojeg je Interpol označio kao jednog od najtraženijih hrvatskih bjegunaca.

Bio je tražen zbog počinjenja kaznenih djela iz domene krvnih delikata, organiziranog kriminaliteta i kriminaliteta droga. Uhićen je nakon višemjesečne operativne suradnje s Federalnom policijom Kolumbije i Maršalskom službom Sjedinjenih Američkih Država.

Image
TRAŽIO GA INTERPOL

VIDEO U Kolumbiji uhićen jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca. Zvali ga 'Otrov', pao zbog uvoza droge

Image
TRAŽIO GA INTERPOL

VIDEO U Kolumbiji uhićen jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca. Zvali ga 'Otrov', pao zbog uvoza droge

MUP je objavio i snimku uspješno provedene akcije, a Vuliću je temeljem imigracijskih zakona Republike Kolumbije izrečen izgon iz zemlje radi prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Sada je sigurno predan u nadležni zatvor u Hrvatskoj.

Više s weba

Pročitajte još

Image
U HOTELSKOJ SOBI

Profesor fotografirao učenice na školskom izletu dok su spavale? Dvije ga prijavile

Više s weba