PRIVELA GA POLICIJA

VIDEO Nevjerojatno privođenje u centru Zagreba. Muškarac ušao u stan susjede i sjeo na kauč s pištoljem

thumbnail
15.9.2023. u 15:59/ Danas.hr

Policija je stigla u stan ranije tijekom dana se su ga nakon pet sati uspjeli izvesti iz stana te odvesti u policijskom kombiju

Policija je upravo privela muškarca koji je prije tri dana s pištoljem na silu ušao u stan susjede u centru Zagreba i sjeo na kauč.

Ona je prestrašena odmah pobjegla van, a muškarac je od tad u stanu u zgradi na križanju prilaza Gjure Deželića i Medulićeve ulice.

Policija je stigla u stan ranije tijekom dana te su ga nakon pet sati uspjeli izvesti iz stana te odvesti u policijskom kombiju.

Dvojica policajaca su ga morala izvlačiti iz ulaza zgrade, dok je on vikao "evo me, narode" te se počeo naglas smijati.

Oko tog se stana površine 136 metara kvadratnih već godinama vodi velika pravna bitka. Privedeni muškarac i jedna žena naslijedili su ga od čuvenog redatelja i na sudu se izborili da za njega ne plaćaju pričuvu.

Naime, suvlasnici zgrade prije par godina su tužili privedenog muškarca Paola i Sandru Fanelli zbog neplaćene pričuve i tvrdili da im dvojac duguje nešto više od 6500 kuna, pisao je svojedobno Imperijal.net.

Među tužiteljima je bila i Katja Gotovac kojoj je majka Mani Gotovac darovala taj stan.

Na Općinskom sudu u Zagrebu odbačena je tužba suvlasnika zgrade, odnosno nije prihvaćen njihov zahtjev za ovrhom te su suvlasnici morali pokriti troškove suđenja.

Danas privedeni muškarac taj je stan naslijedio od oca Marija Fanellija, poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova.

To je nasljedstvo kasnije zakompliciralo cijelu priču oko vlasništva nad kvadratima oko kojih se vodi cijela priča, odnosno obveze plaćanja pričuve.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA AUTOCESTI A1

Tragedija na odmorištu Sokolac: Vozač autobusa htio natočiti gorivo pa naletio na tinejdžericu (17). Na mjestu je umrla

Više s weba