OD PRIJE POZNAT POLICIJI

Vlasnik turističke agencije iz Splita optužen za prijetnje Ivoševiću: Dobit će godinu dana zatvora?

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Podsjetimo, agencija je svoje reklame postavljala na javnoj površini te su komunalni redari tvrtki ispisali brojne kazne, ali to nije pomoglo

3.10.2022. u 20:45/ RTL Vijesti

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv vlasnika turističke agencije na Matejuški zbog prijetnje koja je bila upućena Bojanu Ivoševiću, dogradonačelniku Splita.

U optužnici se navodi da je zaprijetio Ivoševiću da će ga istriskati, a kako piše Dalmatinski portal, tužilaštvo traži godinu dana zatvora.

Dodajmo da optuženi već ima nekoliko kaznenih postupaka te pravomoćnih presuda pa je i to imalo utjecaja na prijedlog o sankciji, a osobito zato što se radi o djelima s elementima nasilja.

Image
ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU

Napadač na Ivoševića pritvoren i zbog obiteljskog nasilja: Izvanbračnu suprugu čupao za kosu, prijetio joj...

Image
ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU

Napadač na Ivoševića pritvoren i zbog obiteljskog nasilja: Izvanbračnu suprugu čupao za kosu, prijetio joj...

U konkretno ovom slučaju, vlasnik agencije optužen je za prijetnju kako bi ustrašio ili uznemirio službenu osobu s njezinim radom, a za što je zapriječena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, agencija je svoje reklame postavljala na javnoj površini te su komunalni redari tvrtki ispisali brojne kazne, ali to nije pomoglo.

Jedne večeri u agenciju je svratio Ivošević i preko mobitela porazgovarao s vlasnikom. To je završilo tako da je policija odvela vlasnika agencije, neko vrijeme je proveo i u istražnom zatvoru, a onda je pušten na slobodu uz mjeru opreza.

Upravo se čita

Image
sramota!

FOTO Urinirali po božićnom boru nasred trga u staroj gradskoj jezgri

Više s weba

Pročitajte još

Image

Detalji nesreće kod Novske u kojoj je poginulo dvoje djece: Kamion se prvo zabio u teretno vozilo HAC-a

Više s weba