OGLAS

NAKON IZLASKA

Zaposlenik Milanovićevog ureda pijan skrivio prometnu: Završio na krovu, smanjena mu kaznu jer mu plaća 'nije nešto'

Image
Foto: Ilustracija/Davor Puklavec/Pixsell

Rekao je da mu je žao što je skrivio nesreću i zatražio sud da bude blag kod izricanja kazne. Istaknuo je da nema prijevozno sredstvo do posla i da radi smjenski od 12 do 24 sati te je vrlo često na terenu, a da mjesečno kao pripadnik MORH-a s radnim mjestom u Uredu predsjednika zarađuje 1020 eura

20.11.2023. u 10:57/ Danas.hr

Zaposlenik Ureda predsjednika RH pijan je skrivio nesreću u Zagrebu u kojoj je ozlijeđen, javlja Danica.hr. Kažnjen je sa 730 eura kazne te jednomjesečnom zabranom upravljanja motornim vozilima.

Nesreća se dogodila u listopadu iza dva sata ujutro u Branimirovoj ulici kad je 26-godišnjak vozio “pri koncentraciji alkohola u krvi najmanje 2,11 g/kg, što je utvrđeno analizom uzoraka krvi 1,94 g/kg, i mokraće 2,15 g/kg”.


Na križanju je izgubio nadzor nad vozilom te je naletio na rubni kamen, a onda sletio s kolnika i stražnjim dijelom auta naletio na stablo. Auto se na kraju okrenuo na krov.

Image
NAKON KOBNE NESREĆE

Banožićeva odvjetnica ekskluzivno za RTL Danas: 'Ne vraća se u Sabor, aktivirat će povlasticu 6+6. Ima prijelome'

Image
NAKON KOBNE NESREĆE

Banožićeva odvjetnica ekskluzivno za RTL Danas: 'Ne vraća se u Sabor, aktivirat će povlasticu 6+6. Ima prijelome'

Vozač tvrdi da je te noći bio s prijateljima koje je počastio za rođendan. Prije nesreće su bili u kafiću u Kvatriću nakon čega je on krenuo kući. Tvrdio je da je vozio manje od 60 kilometara na sat, ali da je u vrijeme nesreće bila magla te sklizak kolnik.

"Od udarca sam izgubio svijest, a kasnije sam pozvao policiju i hitnu te sam prevezen u KB Dubravu", prisjetio se. Na sudu se pokajao i rekao da mu je žao što je skrivio nesreću i zatražio sud da bude blag kod izricanja kazne.

Istaknuo je da nema prijevozno sredstvo do posla i da radi smjenski od 12 do 24 sati te je vrlo često na terenu, a da mjesečno kao pripadnik MORH-a s radnim mjestom u Uredu predsjednika zarađuje 1020 eura.

Sutkinja ga je kaznila sa 730 eura te je dobio jednomjesečnu zabranu upravljanja motornim vozilima. Oslobodila ga je plaćanja sudskih troškova jer mu plaća u Uredu predsjednika i nije nešto.


POGLEDAJTE VIDEO: Alkoholna zavrzlama: dva nalaza, jedna prometna nesreća, neovjerena punomoć i pitanje: Gdje je Banožić bio večer prije?

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
vlasnici u šoku

FOTO Horor na Sajmu knjiga u Puli: Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred očima vlasnika


Više s weba